REGELE FIŢELOR a luat decizia în biserică, în Noaptea de Înviere: „Să fim…”

Publicat: 01/05/2016 | 14:51
REGELE FIŢELOR a luat decizia în biserică, în Noaptea de Înviere: „Să fim…”

Cunoscut ca "Regele fiţelor", Andrei Versace şi-a surprins admiratorii în Noaptea de Înviere, cu un gest care nu se potriveşte cu aroganţele specifice acestuia.

Andrei Versace, cel care se autocaracterizează drept „regele fiţelor” şi „ambasadorul aroganţelor”, şi-a surprins fanii în Noaptea de Înviere. Acesta a făcut o pauză de la barosăneli şi glume pe seama „prăduitorilor”, demonstrând că este capabil de modestie şi sentimente nobile.

 

Prezent la slujba de Înviere, inegalabilul Versace le-a transmis admiratorilor urări de Paşte, dar şi câteva sfaturi pentru sfânta noapte.

„Vreau să vă spun şi eu Hristos a înviat, Paşte fericit, multă sănătate la familii, la copii şi la ce iubiţi voi! Hai să fim mai buni şi să nu mai fim răi! Asta e ideea.” le-a urat acesta, pentru ca apoi să demonstreze că poate să respecte şi obiceiuri mai serioase decât număratul cărămizilor de bani, cerând lumină unei doamne prezente la slujba de Paşte. „Să luăm lumină să ne lumineze calea. Îmi daţi şi mie doamnă, vă rog?”

După ce „Regele fiţelor” a primit lumina sfântă, nu a uitat nici de urările tradiţionale din noaptea sfântă, apoi a continuat sfaturile pentru „prăduitori”.

„Sper ca toată lumea să îmi urmeze exemplul şi să lase măcar pentru o oră sau două distracţiile de la cluburile de fiţe din Mamaia şi să facă ca mine, dar e greu. Vă pup şi vă iubesc pe toţi!” şi-a încheiat mesajul „Ambasadorul aroganţelor”.

(Georgiana Laciu)

Citește și...