Românii care l-au înnebunit pe GIANLUCA VACCHI! Când aude melodia lor, milionarul nu se mai opreşte din dansat! VIDEO

Publicat: 23/09/2016 | 15:20
Românii care l-au înnebunit pe GIANLUCA VACCHI! Când aude melodia lor, milionarul nu se mai opreşte din dansat! VIDEO

Faimosul milionar italian şi guru de lifestyle şi fitness, Gianluca, face furori nu doar cu fizicul şi mişcările sale de dans, dar şi cu vestimentaţia atrage admiraţia femeilor. Deşi are deja 48 de ani, iar părul său blond începe tot mai evident să fie grizonat, Gianluca este considerat un adevărat fashionist.

Milionarul excentric a devenit o senzaţie pe internet datorită filmuleţelor de pe contul lui de Instagram în care apare dansând fie de unul singur, fie alături de superba sa soţie, Georgia. Însă, în urmă cu puţin timp, milionarul a repostat o serie de videoclipuri postate pentru prima dată în anul 2013, atunci când a şi creat contul. Supriză însă, într-unul dintre ele, Gianluca dansează pe melodia unor… români!

 

 

A video posted by Gianluca Vacchi

Piesa pe aparţine celor de la trupa Fly Project, iar ţinuta abordată de milionar este exact aşa cum este şi personalitatea lui: excentrică! Chiar dacă în ultimele două luni a avut de suferit din cauza unor infecţii bacteriene care i-au pus viaţa în pericol, acum Gianluca a revenit acasă, recuperându-se cu succes alături de iubita lui soţie.

(Georgiana Laciu)

Citește și...