S-a întors în ţară! Ce a făcut IULIA VÂNTUR imediat după ce a revenit în România! „Când am ajuns acasă…”

Publicat: 07/09/2016 | 09:14

Iulia Vântur (35 de ani) nu a recunoscut niciodată  că are o relaţie cu actorul indian Salman Khan (50 de ani), deşi toate indiciile arată că cei doi nu sunt doar simpli amici sau simpli prieteni, aşa cum frumoasa vedetă Pro TV tot insistă să spună.

La începutul acestei luni, presa din India a publicat imagini cu starul de la Bollywood şi frumoasa Iulia, care îl însoţeşte pe Khan la filmarile pentru noul său film, ”Tubelight”. În pauza dintre filmări, cei doi au vizitat mănăstirea Thikse şi s-au întâlnit cu Dalai Lama, în provincia Ladakh.

În urmă cu puţin timp însă, Iulia s-a reîntors în România şi i-a anunţat pe fani printr-o postare pe contul ei de Instagram. Aparent, Iuliei i fusese foarte dor de mâncarea din România, iar în imaginea postată apar produse cumpărate imediat ce a ajuns în ţara noastră, alături de mesajul:Pufuleţi, pufarine şi eugenii. Primele mele cumpărături când am ajuns acasă. Gustul copilăriei. Fanii s-au bucurat, însă mulţi au început imediat să o întrebe când se va duce din nou în India, să fie alături de Salman.

(Georgiana Laciu)

Citește și...