Sexy tenismena, 100% naturală. Cum arată nemachiată ”Şarapova României”

Publicat: 08/10/2016 | 00:00

Sorana Cîrstea, locul 84 WTA, este considerată una dintre cele mai frumoase jucătoare din circuitul feminin de tenis. Anul acesta ea a reuşit să revină în Top 100, după ce a avut mari probleme din cauza unei accidentări.
 

Cancan.ro, site-ul nr.1 din România, a fotografiat-o pe Sorana Cîrstea, numită şi ”Sharapova de România”,  în timp ce a ajuns acasă. Dacă atunci când trebuie să participe la un eveniment monden poartă ţinute sexy şi este aranjată, tenismena este greu de recunoscut în viaţa de zi cu zi. În imagini o puteţi vedea pe Sorana Cîrstea fără strop de machiaj, cu părul prins într-un coc şi îmbrăcată într-o ţinută sport. Cu siguranţă, jucătoarei îi place să treacă neobservată pe stradă pentru a-şi rezolva treburile fără să fie deranjată.

În prima imagine, Sorana Cîrstea este machiată, iar în cea de-a doua nu a folosit strop de machiaj.
În prima imagine, Sorana Cîrstea este machiată, iar în cea de-a doua nu a folosit strop de machiaj.

A trecut printr-o perioadă dramatică

În anul 2014, Sorana Cîrstea s-a accidentat la umăr, iar asta a costat-o o cădere de 200 de locuri în clasamentul WTA. Chiar dacă a luat mai multe pauze de recuperare, durerile au apărut, din nou, de fiecare dată, abia anul acesta reuşind să revină în Top 100.

Citește și...