Fosta soţie a lui Jorge îşi mai doreşte un copil. A început deja ”să lucreze” la asta!

Publicat: 25/06/2016 | 15:00
Fosta soţie a lui Jorge îşi mai doreşte un copil. A început deja ”să lucreze” la asta!

Alina Laufer trăieşte, în momentul de faţă, una dintre cele mai frumoase perioade ale vieţii ei. Deşi în urmă cu patru ani trecea prin momente delicate, atunci când se războia cu fostul ei soţ, Jorge, pentru pensia alimentară pe care acesta trebuia să i-o dea fiicei lor, Karina, acum lucrurile s-au reglementat.  

’’De dragul copilului faci orice. Acum nu mai avem nici o problemă. Se ocupă de Karina, petrece timp cu ea, este totul în regulă”, ne-a povestit Alina. După divorţul de Jorge, a cunoscut fericirea alături de Ilan, un influent om de afaceri, care a reuşit să o facă să simtă din nou fiorii dragostei. Nu numai că el a ajutat-o să treacă peste fiecare obstacol pe care l-a întâmpinat, ci contribuie şi la creşterea micuţei Karina care se pare că, deşi are doar şapte ani, ştie foarte bine ce meserie vrea să aibă atunci când va creşte mare.

“Mi-a spus că vrea să fie doctoriţă. O să o sfătuiesc şi o s-o ajut cu tot ce pot. I-am spus deja că are de muncit foarte mult dacă vrea să aibă această profesie”, ne-a mai spus fosta soţie a lui Jorge. Cum ştie foarte bine ce înseamnă să creşti şi să educi un copil, Alina a prins gustul şi se pare că anul acesta barza îi va face din nou o vizită. “Am fost deja la o clinică de fertilitate şi ne pregătim anul acesta să devenim părinţi. Până atunci vom merge în Grecia în vacanţă unde vom serba ziua de naştere a soţului meu, iar după aceea dacă avem timp vrem să mergem şi în Turcia”, a povestit ea.

În 2013 Alina şi Ilan, actualul ei soţ, au spus ’’Da” în faţa ofiţerului stării civile şi formează de atunci un cuplu solid. Sunt foarte uniţi şi se ocupă împreună de micuţa Karina. Nici fostului soţ al Alinei, cântăreţul Jorge, nu îi merge rău. La un an de la divorţul de Alina, s-a căsătorit cu Ramona Prodea. Cu toate acestea nu o neglijează pe fetiţa lui, Karina, cu care îşi petrece timpul liber. (Răzvan Sava)

Citește și...