Vedeta Antenei 1, Anca Lungu, a decis să vorbească! Primele declaraţii despre divorţ!

Publicat: 26/06/2016 | 15:00
Vedeta Antenei 1, Anca Lungu, a decis să vorbească! Primele declaraţii despre divorţ!

Anca Rusu sau ‘’Prinţesa polonic”, aşa cum o cunoaşte mai toată lumea, are o viaţă pe repede înainte. Când nu este la pupitrul ştirilor, atunci sigur are grijă de fetiţa ei, Natalia, sau este în bucătărie acolo unde mai prepară ceva delicios.  

Pasiunea mea pentru gătit a plecat de la pasiunea pentru mâncat. Sunt o gurmandă din fire, deşi nu ai zice. Mi-am scos casa la vânzare pentru că mi-am dorit o bucătărie mai mare, mai luminoasă, astfel încât să o pot adapta filmărilor mele de pe blog, dar şi emisiunii de la Antena 3”, ne-a mărturisit Anca. Cu toate că au existat speculaţii privind un divorţ între ea şi soţul ei, Anca a ţinut să precizeze că cei doi se iubesc şi nici vorbă de aşa ceva. “Nu divorţez. Eu şi soţul meu ne înţelegem foarte bine. Avem grijă de Natalia o ducem la grădiniţă. Ne împărţim activităţile 50% eu, 50% Ştefan. Nu ne ajută nimeni cu cea mică. Noi doi am vrut să ne ocupăm de ea.”, a mai adăugat ea. Anca Lungu şi soţul ei Ştefan s-au cunoscut în 2012, când acesta era încă căsătorit cu Albertina Ionescu.

Anca Rusu are o familie fericită
Anca Rusu are o familie fericită

“Ideea este că atunci când am cunoscut-o pe Ancuţa, eu eram căsătorit legal încă, dar relaţia mea cu Albertina se terminase de un an. Eu am avut şi voi continua să am o relaţie foarte firească cu fosta mea soţie, ne-am respectat şi continuăm să ne respectăm foarte mult.”, declara în urmă cu ceva timp Ştefan. Viaţa lor s-a schimbat definitiv în 2014 atunci când a apărut dovada lor de iubire, Natalia, o fetiţă foarte activă pe care cei doi o iubesc foarte mult. Anca Lungu a mai fost căsătorită pe când avea 20 de ani cu Octavian Rusu, fost director de programe la Prima TV.

Anca l-a cunoscut pe acesta pe când avea16 ani şi era la liceu. Octavian a organizat un concurs de frumuseţe la liceul la care ea învăţa. Ştirsta a câştigat titlul de miss, iar mai apoi a debutat ca reporter la Antena 1 Suceava. Cei doi au devenit soţ şi soţie după patru ani de la debutul relaţiei. Doi ani mai târziu divorţul a venit brusc, iar Anca s-a mutat în Bucureşti, păstrând numele de Rusu. (Răzvan Sava)

Citește și...