Şi vedetele noastre susţin echipa naţională, înainte de primul meci EURO 2016, cu echipa Franţei!

Publicat: 10/06/2016 | 20:56
Şi vedetele noastre susţin echipa naţională, înainte de primul meci EURO 2016, cu echipa Franţei!

În această seară, de la ora 22:00, începe meciul ROMÂNIA - FRANŢA, în deschiderea Campionatului European de Fotbal, ediţia 2016. Puteţi urmări un live text inedit doar pe CANCAN.ro, site-ul nr. din România AICI.

Iată că nici vedetele noastre nu stau departe de fenomenul fotbalistic, exprimându-şi suportul pentru naţionala României prin fotografii postate pe conturile lor de Instagram.

Trupa Zero şi concurenta de la Românii au Talent, Resciebelle Santiago, s-au pregătit aşa cum se cuvine pentru începerea meciului, cu tricouri şi steguleţe. Corina Caragea şi Andreea Esca au preferat să îşi arate iubirea prin… fashion, purtând pantofi în culorile României, în timp ce Lorena Menghia a ales tot un steag ca accesoriu în fotografie.

Inna a scris că, deşi Franţa este în inima ei, România rămâne prima sa dragoste. Meciul România – Franţa este atât de important încât a revenit chiar şi Alina Plugaru pe Instagram, pentru a-şi arăta iubirea pentru echipa noastră. Chiar şi Andra, simpatica jurată Românii au talent, a postat o fotografie în care apare pictată în culorile tricolorului, în timp ce Elena Gheorghe a folosit setul complet de accesorii, fiind complet pregătită pentru începerea partidei.

(Georgiana Laciu)