„ŢĂRANUL CU MASERATI” continuă războiul cu LEO DE LA STREHAIA! Ce cuvinte dure îi aruncă acestuia

Publicat: 06/01/2017 | 14:28
„ŢĂRANUL CU MASERATI” continuă războiul cu LEO DE LA STREHAIA! Ce cuvinte dure îi aruncă acestuia

"Ţăranul cu Maserati", Petre Crăete, e un român stabilit la Londra devenit celebru după filmuleţele postate pe internet cu teancuri de bani şi "cugetări" filosofice despre arta datului cu pumnul.

De curând, „ţăranul” a reuşit să pornească un adevărat război cu Leo de la Strehaia, după ce l-a acuzat că acesta îl copiază, iar apoi a pus gaz pe foc după ce i-a propus Ancăi de la Strehaia să-l părăsească pe Leo şi să se căsătorească cu el. Leo a răbufnit la adresa adversarului său, iar acum „Ţăranul cu Maserati” a transmis, în exclusivitate pentru CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, un mesaj dur, în care îl face cu ou şi cu oţet pe Lei de la Strehaia.

„Iară că am văzut că Leo mi-a răspuns mesajului precedent prin intermediul dvs din nou. Aş dori să-i dau replica şi să dezvăluiesc faptul că umblă cu cioara vopsită. Banii aceia cu care el se filmează sunt traşi la imprimantă. Nu sunt reali. Acest lucru a fost stabilit de către un ofiţer antifraudă financiar-bancară. Acesta a spus, după analizarea în prealabilă a pozelor, că: banii ăia sunt atât de falşi încât oricine îşi poate da seama că sunt de jucărie. Mărimea bancnotei, culorile ei şi tipul de hârtie nu corespund celei de 500 de euro. Cel puţin cu ce mă laud eu este real. Iată mesajul pe care vreau să îl transmit:

„Ţăranul cu Maserati” pare mai decis ca niciodată să i-o „sufle” pe Anca lui Leo de la Strehaia.

Dragă Leo,

Cred că vorbesc în numele tuturor celor care au urmărit telenovela ta de canal, şi anume: Tu te crezi deştept şi pe noi toţi ne crezi proşti. Apari pe Facebook şi în media cu un morman de bancnote de 500 de euro. Aproximativ un milion de euro dacă ar fi să fie reali. Te dai bogat şi bazat cu bani traşi la imprimantă, măi băiatule? Nu numai că este ilegal ceea ce faci tu, dar este şi de-a dreptul penibil. Este foarte evident că acele bancnote cu care te-ai filmat, sunt trase la imprimantă. Cel putin îţi dau credit ca ai avut bani sa cumperi atâta tuş şi hârtie. Cel puţin eu arăt banii mei reali şi câştigaţi cinstit. Eu sunt un om cinstit care munceşte la fel ca majoritatea să facă un ban. Şi sunt mândru că fac banii cinstit şi nu prin activităţi criminale. Mai ales, sunt mândru că nu trebuie să trag bancnote la imprimantă să mă dau mare, aşa cum faci tu. Din punctul meu de vedere, tu eşti fals şi trăieşti o viaţă falsă, la fel că şi banii aceia. În fond tu eşti un sărac, exact aşa cum a spus şi Anca, dealtfel că eşti vai de capul tau.

Mă întristez când te văd pentru că îmi dau seama ce viaţă tristă ai. O viaţă plină de minciuni, falsitate şi singurătate. Curând, când Dana Criminala îşi va da seama că eşti falit, o să plece de lângă tine, iar tu vei încerca să te întorci la Anca. Din păcate pentru tine, va fii prea târziu, pentru că Anca va fii a mea atunci. În plus, văd că nu mi-ai răspuns la invitaţia la meciul de box cu pumnii goi, aşa cum e tradiţia ţigănească. În schimb văd că ai găsit persoane bolnave mintal, ca nebunu ăla care se crede Dracula, în spatele cărora să te ascunzi, ca un laş. Păi cerşetori din ăştia ai tu în echipă, măi Leo? Faci firma de râs! Nici nu mă înjosesc atât de mult să îi spun numele că îi dau valoare. Mi-a făcut pantofii acum câţiva ani şi i-am dat 20 de dolari. L-ai găsit în Gara de Nord, lângă covrigărie că acolo era ultima dată. M-am înjosit destul să vorbesc cu tine deja. Dacă te întorci la Anca să îmi spui, că atunci nu mai mă iau de ea că eu am principii: nu mă iau de femei măritate şi respect familia, dacă nu te întorci la ea, uit-o pentru totdeauna, că eu mă însor cu ea! Te salut!”, a scris „Ţăranul cu Maserati”.

Citește și...