Tragedie în familia compozitorului Horia Moculescu. Nidia a fost operată de urgenţă!

Publicat: 30/11/2016 | 23:28
Tragedie în familia compozitorului Horia Moculescu. Nidia a fost operată de urgenţă!

Fiica compozitorului Horia Moculescu trece printr-o adevărată dramă, pentru că nu va putea să-i dăruiască tatălui ei...un nepoţel. Nidia a fost operată de urgenţă iar medicii i-au înlăturat şi cea de-a doua trompă uterină!

O afecţiune nemiloasă a determinat-o pe Nidia să renunţe la visul de a fi mamă. Mai întîi medicii i-au înlăturat trompa dreaptă, iar acum a venit rândul celei stângi. Operaţia a avut loc luna aceasta, iar acum Nidia se recuperează fizic, pentru că psihic…ştie că nu va putea avea copii decât prin inseminare artificială. Tatăl ei a însoţit-o la fiecare pas, aşa cum a făcut-o în ultimii 26 de ani. ”O mai cert, că fumează şi nu are grijă de sănătatea ei. Mai îi reproşam că nu mănâncă, că e slabă” spunea cu mâhnire Horia Moculescu.

Operaţia a fost destul de cotisitoare, în jur de 1.000 de euro, iar la această sumă a contribuit, aşa cum a spus Nidia într-o emisiune TV, chiar iubitul mamei sale Massimiliano, căruia Nidia i-a mulţumit public. ”Maica-mea mi-a scris pe whatsapp…e mai nebună aşa” a spus fiica lui Moculescu, care nu mai este de mult timp în relaţii apropiate cu Mariana, plecată de câţiva ani din România. ”Suferă, în interiorul ei, normal. Pentru o femeie acest lucru este o mutilare pe viaţă. Singura soluţie care a rămas pentru a deveni mămică este prin înseminare artificială”, spunea Mariana Moculescu. (Gabriel Niculescu)