VICA nu se poate rupe de trecut! O bântuie ”fantoma” lui PIŢURCĂ!

Publicat: 02/04/2016 | 16:23

Deşi Vica Blochina a devenit un nume cunoscut în showbiz-ul autohton în urma unor evenimente nefericite pentru ea, iată că viaţa blondinei pare să fi intrat în sfârşit pe un făgaş normal.

Fosta balerină a apărut în mass media după ce l-a dat în judecată pe antrenorul Victor Piţurcă, cerându-i să îşi recunoască fiul, rodul unei iubiri ce a durat aproape 16 ani. Scandalurile au lăsat urme adânci, dar Vica este o luptătoare care nu se lasă atât de uşor învinsă.

Timpul a trecut, iar liniştea pare că a revenit în viaţa ei. Antrenorul nu doar că şi-a recunoscut fiul, ba chiar a început să petreacă timp cu acesta, bucurându-se de o relaţie adevărată tată-fiu. Edan a crescut şi a început să semene din ce în ce mai mult cu Victor Piţurcă, lucru remarcat de toată lumea.

Şarmul şi naturaleţea au menţinut-o pe blondină sub lumina reflectoarelor şi după finalizarea proceselor, aceasta reuşind să se împartă cu succes între postura de mamă şi cea de prezentatoare TV. Nu degeaba numele ei este “Victoria”.

Săptămâna aceasta, Vica Blochina a profitat de vremea superbă din ultima zi a lunii martie şi l-a însoţit pe Edan la tenis, în zona Floreasca. Micuţul părea să fie foarte fericit, mai ales că au avut şi un însoţitor adorabil: un căţeluş care a zbughit-o în momentul în care Vica a deschis uşa, fiind probabil nerăbdător să se joace cu Edan.

Blondina este însă o mamă grijulie şi atentă, urmărindu-i cu atenţie şi făcându-i semne lui Edan că este timpul să meargă pe teren. Ceea ce ne-a atras însă atenţia este echipamentul în care este îmbrăcat băiatul, acesta fiind identic cu cel pe care îl îmbracă şi tatăl lui atunci când antrenează echipa Al-Ittihad, din Arabia Saudită.

Echipamentul purtat de micuţul Edan seamănă izbitor de mult cu cel purtat de tatăl său.
Echipamentul purtat de micuţul Edan seamănă izbitor de mult cu cel purtat de tatăl său.

Deşi se pare că este momentan într-o nouă relaţie, Vica pare să nu fi uitat cu adevărat de cel pe care îl numea “iubirea vieţii” sale, rodul dragostei lor fiind o copie în miniatură a antrenorului. După ce furtuna de procese s-a oprit şi Piţurcă şi-a cunoscut fiul, nu ne-ar mira ca acel echipament să fie trimis chiar de către acesta, cadou pentru Edan.

(Andreea Laciu)

Citește și...