Și-a dat demisia de la Pro TV după 25 de ani! Prima reacție a Andreei Esca

Publicat: 12/03/2019 | 19:51

Ce lovitură pentru ProTV! Postul din Pache Protopopescu pierde unul dintre cei mai vechi angajați. Lucrează de 25 de ani, dar acum a fost făcut anunțul uluitor: pleacă din televiziunea unde s-a consacrat!

Costi Mocanu, una dintre cele mai vechi vedete ale postului ProTV, alături de Andreea Esca, o bună prietenă a lui, este decis să părăsească televiziunea.

”De la 1 aprilie 2019, Costi Mocanu părăsește postul de televiziune unde s-a consacrat ca reporter sportiv, comentator de meciuri, șef al Departamentului Sport și, în ultimii ani ai lui Adrian Sârbu în CME, șef al canalului ProTV,” informează tolo.ro.

Destinația nu este încă stabilită, susțin surse din piață, dar, în ultimii ani, el a fost în discuții cu mai multe televiziuni.

În 1995, Costi Mocanu a fost numit redactor-șef al Departamentului Sport de la Pro TV, comentator sportiv și prezentator. Un an mai târziu a preluat funcția de director al acestui departament.

La scurt timp după ce vestea a căzut ca un trăsnet în mass-media, Andreea Esca post ape Intagram o fotografie în care apare zâmbitoare, rezemată pe un Mercedes. ”Care e planul tau pentru aceasta saptamana? #influencer #influenceronwheels #letsmovesomething @alistmagazine @mercedesbenzro”, a scris vedeta în dreptul pozei. A primit diferite comentarii, de admirație, dar și în care a fost dojenită.

Citește și...