Şi-a lăsat iubita brunetă şi… Fulgy al Clejanilor, jocuri periculoase cu o blondă serioasă!

Publicat: 17/10/2016 | 00:25

Nici nu bine a trecut vara şi parcă mai ieri Fulgy al Clejanilor se declara îndrăgostit până peste cap de o brunetă focoasă, care îi furase inima. Pe atunci, petreceau clipe de neuitat într-un club cu ştaif de la malul mării.

Sau clipe nu chiar atât de „neuitat“ dacă e să ne întrebaţi pe noi, pentru că băiatul lui Ioniţă şi al Vioricăi de la Clejani a şi dat-o uitării pe bruneta senzuală. La mijlocul lunii august, tot noi vă povesteam că Fulgy se dădea drept mare macho. De faţă cu sora sa Margherita, pe când erau în staţiunea Mamaia, a „flancat“ o tânără, pe care a sărutat-o pasional (vezi AICI toată întâmplarea). Acest episod se petrecea chiar după ce el împlinise vârsta de 18 ani şi îşi sărbătorise majoratul tot în staţiunea sus-menţionată.

Acum, mezinul Clejanilor pare să se mai fi domolit în ceea ce priveşte cuceririle, pentru că i s-a pus pata doar pe o singură domnişoară. Cu respectiva pare să fi început un joc periculos. Cei doi au ieşit în seara de joi într-un restaurant cu specific italian din centrul Capitalei.

Fulgy al Clejanilor pare să fi început un joc periculos cu o blondă, pe care a scos-o la cină, joi seară
Fulgy al Clejanilor pare să fi început un joc periculos cu o blondă, pe care a scos-o la cină, joi seară

Cât se poate de galant, Fulgy a petrecut câteva ore în compania tinerei, cu care s-a purtat ca un adevărat gentleman. Mai mult decât atât, acesta pare să o fi condus pe blondina serioasă chiar o bucată bună de drum, fiind vizibil faptul că e amorezat până peste cap de aceasta şi că a încercat din răsputeri să nu o dea în bară la întâlnire. Chit că între cei doi nu s-a întâmplat nimic, ei ţinând departe de ochii curioşilor gesturile intime, gurile rele cu siguranţă se vor întreba ce s-a întâmplat cu iubita brunetă a adolescentului.

Citește și...