Și-a tăiat capul cu drujba, dar… Cum a reacționat tânărul în acel moment

Autor: Cristian Blanuta
Publicat: 08/11/2018 | 19:09

Norocos se poate numi bărbatul de 39 de ani din județul Vaslui, care a suferit un accident când tăia lemne. Drujba a ricoșat de un ciot și i-a sărit în față. El a avut prezență de spirit și s-a ferit instantaneu, astfel că lovitura nu a fost fatală. S-a ales cu răni și a ajuns la spital, dar viața nu i-a fost pusă în pericol.

Un bãrbat de 39 de ani, din satul Tuntești, comuna Bogdănița, a trecut pe lângă moarte, în timp ce tăia lemne cu drujba. Aceasta a ricoșat, el s-a ferit la timp, dar a fost totuși lovit. A suferit câteva plăgi tăiate și a ajuns la spital. Asta după ce a fost solicitată ambulanța de la Bârlad. Medicul ajuns la fața locului a constatat cã victima era constientă, diagnosticul fiind “plagă tăiată sprânceană stânga, pleoapă stânga li pomete stâng prin tăiere accidentală cu drujba fără afectare de glob ocular”.

A fost adus la spitalul din Bârlad, la Compartimentul de Primiri Urgențe, unde a intrat în sala de operație. Victima le-a spus medicilor că că drujba a dat peste un cui și, astfel, a ricosat.

Bărbatul a mai rămas la Chirurgie încă 24 de ore, sub supraveghere medicală, scrie vremeanouă.ro.

Citește și...