Sile Cămătaru a găsit soluția: cum vorbește, din pușcărie, cu familia: ”Liberare ușoară pentru tata, Centaurul României!”

Publicat: 30/05/2020 | 16:23
Sile Cămătaru a găsit soluția: cum vorbește, din pușcărie, cu familia: ”Liberare ușoară pentru tata, Centaurul României!”

Sile Cămătaru se află în pușcărie de doi ani, dar a găsit soluția să țină legătura cu familia lui. O face prin Skype, din celula lui. Fiul său, Dani, a făcut, fără să vrea, dezvăluirea.

CITEȘTE ȘI: AM AFLAT UNDE A STAT ASCUNS FIUL LUI SILE CĂMĂTARU PÂNĂ L-AU PRINS POLIȚIȘTII

Șase ani de închisoare a primit Sile Cămătaru de la magistrații Curții de Apel București, în urma instrumentării unui dosar de infracţiuni de violenţă – şantaj, cămătarie, omor, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. Doi ani au trecut de când temutul interlop se află după gratii, timp în care a ținut legătura, permanent, cu familia. Și nu e vorba despre vizite la centrul de detenție.

În imaginile făcute publice de fiul lui Sile Cămătaru, acesta are căşti şi vorbeşte cu familia sa, cel mai probabil pe Skype. „Te iubesc cel mai mult, de-abia aștept să vii acasă”, a postat Dani. „Liberare ușoară pentru tata Sile Centaurul României!”, a scris un prieten al familiei. (NU RATA: DANI, FIUL LUI SILE CĂMĂTARU, JUBILEAZĂ! DECIZIA LUATĂ DE JUDECĂTORI)

Sile Cămătaru, condamnat la șase ani de închisoare

Sile Cămătaru a fost condamnat definitiv, în februarie 2020 de Curtea de Apel Bucureşti la şase ani închisoare cu executare într-un dosar de proxenetism. El se afla, deja, după grații cu doi ani înainte. Instanţa a revocat eliberarea condiţionată în cazul acestuia şi a dispus să execute, pe lângă cei 6 ani închisoare, un rest de pedeapsă de 1.210 zile închisoare, dintr-o condamnare de 13 ani primită anterior în alt dosar, notează rtv.net.