Silvia a câștigat finala ”Bravo, ai stil! All Stars”! Câți bani a primit marea învingătoare

Publicat: 17/06/2018 | 10:29

Atât jurații, cât și publicul, au fost de acord că cea mai stilată femeie din România este Silvia Popescu, una dintre cele mai controversate concurente ale emisiunii. Aceasta a pus mâna pe un premiu de 100.000 de lei! 

După prima parte a emisiunii, Silvia, care avea oricum imunitate, avea 22 de puncte (19 de la jurați și 3 de la Vlădău și Slav), Iuliana – 17 puncte, Alina – 16 puncte, iar Marisa doar 13 puncte. Silvia a fost cea cu imunitate, iar emoțiile s-au împărțit în trei: Marisa, Alina și Iuliana au fost nevoite să stea cu sufletul la gură pentru a afla cine este prima concurentă care spune adio șansei de a câștiga marele premiu.

Citește și EXCLUSIVITATE. CANCAN.RO DEZVĂLUIE ÎN PREMIERĂ CE ASCUNDE EMILIANA ÎN TRECUTUL EI! CEA MAI POPULARĂ CONCURENTĂ DE LA ”BRAVO, AI STIL!” 

Silvia: ”Asta nu e un razboi al orgoliilor, ci al meritelor. Conteaza mult caracterul nostru. Toate stim cat ne dorim si cat am muncit ca sa obtinem ceva”

Raluca: ”Marea castigatoare merita sa fie Silvia. Suntem onorati ca te-am cunoscut. Felicitari, Silvia!”

Maurice: ”A venit momentul sa raspund la intrebare. Mi-as dori sa castige Silvia!”

Iuliana: ”Eu nu ma umflu in pene. Eu stiu cat valorez, stiu cat merit. Cred ca telespectatorii au votat cu mine”

Iulia Albu: ”Sa castige cea mai votata! Este un raspuns ferm! Fiecare face cum considera, eu va urez succes, cea care nu va primi coroana nu va fi o invinsa. Fie sa va indepliniti visurile”

Botezatu: ”Am in fata doua castigatoare. Doua femei frumoase si stilate. Vreau sa va reamintesc ca a fost un concurs despre stil. Sunteti femei stilate, cu atitudine.O apreciez foarte tare pe Iuliana, e o femeie frumoasa, desavarsita, dar cred ca cea care ar trebui sa castige este Silvia”.

Și Silvia a fost marea câștigătoare!

Căștigătoarea sezonului 3 de la ”Bravo, ai stil!”, care a avut loc în decembrie 2017, a fost desemnată Iuliana

Ea strălucit din toate punctele de vedere, de la ţinuta perfectă până la momentul făcut în coregrafia lui Cornel Păsat.

Maurice Munteanu a declarat la acel moment: „Asta înţeleg eu o APARIŢIE care a umplut platoul în această seara, sunt mândru de femeia care a devenit Iuliana (…) Este o emoţie autentică” 

Raluca Bădulescu: „Nu pot decât să te aplaud. Este fix ceea ce îmi doream să văd. M-ai emoționat până la lacrimi. „Bravo, ai stil!” schimbă destine. Ești regina serii! Felicitări”. 

Citește și...