Silviu Prigoană, plângere penală împotriva Adrianei Bahmuțeanu: „Băiatul cel mare era legat și torturat!”

Publicat: 14/01/2019 | 14:22

De parcă nu ar fi ajuns, atâția ani de certuri, divorțuri, tribunale! Scandalul dintre Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu se reaprinde! Afaceristul i-a făcut plângere penală fostei soții, în temeiul relelor tratamente aplicate minorilor.

Potrivit lui Silviu Prigoană, ar exista niște filmări în care fiul cel mare pe care îl are împreună cu Adriana Bahmuțeanu ar fi fost legat și „torturat” de mama lui. Totul, în timp ce fratele mai mic ar fi fost cel care filmează, scrie spynews.ro.

„Au venit copiii în vacanță și când am verificat telefoanele copiilor, am găsit o filmare. De fapt, două filmulețe a câte un minut în care băiatul cel mare era legat de mâini și de picioare și era torturat de mămica lui care stătea peste el, copilul urla cât îl ținea gura și celălalt copil îl filma. Filma scena respectivă, adică unul avea o tortură fizică și celălalt tortură psihică, să-l vezi pe fratele tău cum este legat, torturat și umilit.

I-am trimis o notificare că începând din acel moment, domiciliul copiilor e la mine acasă. Eu pot să decid pentru că sunt tutorele legal al copiilor, suntem în custodie comună în momentul de față și, mai presus, e viața și integritatea copiilor mei.

N-au vrut să dea prea multe detalii. (…) Fratele mic filma (n.r. la cererea Adrianei). Nu vreau eu să-i păstrez. Copiii nu mai vor să meargă în locația respectivă, le e teamă să meargă acolo”, a explicat Silviu Prigoană, la RomâniaTV.

 

Citește și...