Simona Florescu, recital ”Maria Tănase”, în cadrul expoziției ”100 de fotografii din Bucureștiul celui de-al Doilea Razboi Mondial”

Publicat: 05/12/2018 | 19:34

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, și Primăria Municipiului București, prin Administrația Monumentelor și Patrimoniului Turistic, au plăcerea de a vă invita la vizionarea expoziției de fotografie din Capitala celui de-al Doilea Război Mondial. Pe data de 6 decembrie, în cadrul renumitului eveniment, de la ora 17.30, îndrăgita artistă Simona Florescu va susține un recital inedit. Cântăreața va reinterpreta mai multe piese ale Mariei Tănase.(CITEȘTE ȘI: EXPOZIȚIE UNICĂ ÎN CAPITALĂ, LA ARCUB. 100 DE FOTOGRAFII DIN BUCUREȘTIUL CELUI DE-AL DOILEA RĂZBOI MONDIAL)

Miercuri, cei care vor trece pragul fastuosului eveniment, ce se desfășoară, în perioada 3-16 decembrie, la ARCUB, pe strada Gabroveni, nr. 79-80,  pe lângă expoziția spectaculoasă și inedită de fotografie, vor avea privilegiul să urmărească recitalul inedit susținut de Simona Florescu. Îndrăgita artistă va interpreta renumitele piese ale Mariei Tănase. În plus, toți cei care vor lua parte la acest eveniment se pot delecta cu delicatese tradiționale ce sunt oferite gratuit de organizatori.(NU RATA, AICI: ARMIN VAN BUUREN VINE CU O SURPRIZĂ PENTRU FANII LUI, LA SFÂRȘIT DE 2018! DJ-UL OLANDEZ PREGĂTEȘTE UN SHOW CE A FOST SOLD OUT ÎN 3 ORE!)

100 de fotografii din Bucureștiul celui de-al Doilea Razboi Mondial

EXPOZIȚIE UNICĂ ÎN CAPITALĂ!

100 de fotografii ale unor clădiri emblematice ale Bucureștiului de atunci și din prezent urmează să vă bucure privirea: Palatul Poștelor, Muzeul de Istorie a României de astăzi, Școala de Arhitectură, Palatul Regal dar și Bd-ul Magheru, mahalalele Bucureștiului, personalități precum: Regele Mihai I, Regina Mama Elena și peste toate, cutremur, război, aliați și inamici, bombardamente, tancuri, parade, un inestimabil patrimoniu istoric, architectural și turistic.(NU RATA, AICI: CUM VA FI VREMEA DE MOȘ NICOLAE. S-AU ANUNȚAT MINIME DE -11 GRADE CELSIUS)

Programul expoziției:

7 Decembrie – Muzica Bucureștiului anilor ‘40;

8 Decembrie – Seară dansantă;

9 Decembrie – Recital Constantin Ghinea muzică populară “Zavaidoc”;

10 Decembrie – Alesis, muzică din perioada interbelică;

INVITAT SPECIAL – ora 17:30;

11 Decembrie – Recital de nai;

12 Decembrie – Spectacol de pian;

13 Decembrie – Dansuri clasice;

14 Decembrie – Recital Constantin Ghinea muzică populară “Zavaidoc”;

15 Decembrie – Recital de nai;

16 Decembrie – Încheiere eveniment;

03-15 DECEMBRIE 2018

ZILNIC 10:00-12:00; 16:00-21:00

16 DECEMBRIE

9:00-11:00

Citește și...