Simona Gherghe aniversează doi ani de căsnicie. Ce mesaj le-a trimis fanilor prezentatoarea

Publicat: 07/07/2020 | 19:00

Simona Gherghe și soțul său, Răzvan Săndulescu, aniversează, pe 7 iulie, doi ani de la nuntă. Cu această ocazie, vedeta TV le-a transmis un mesaj fanilor săi.

Așadar, blonda a postat pe contul de Instagram mai multe fotografii de la nuntă, în rochia albă de mireasă, însoțite de un mesaj plin de emoție adresat bărbatului iubit.

Citește și: Lovitură de teatru la Antena 1! Simona Gherghe se întoarce la Acces Direct în locul Mirelei Vaida?!

„7 iulie 2018 ❤️ o zi cu soare, ploaie, curcubeu si iar soare ?‍❤️‍? la multi ani, @razsandulescu! Sa ne fie bine! ❤️ #family #love #anniversary #mamadedoi #simonagherghe”, a scris ea.

Postarea a avut un real succes

În doar câteva minute a strâns peste 5.000 de inimioare, cât despre reacții, nu mai are rost să zicem nimic! Fani s-au întrecut în comentarii care mai de care mai frumoase.

”Mulți ani fericiți împreună!!! ?/ La cat mai multi ani împreuna!!???/ La multi ani frumosi si sănătoși/ Mulți ani fericiți împreună!!! ?/ La mulți ani sănătoși! ? ?”, sunt doar o parte dintre reacțiile celor din mediul online.

Aniversare, apoi nuntă

În urmă cu doar trei zile, Răzvan Săndulescu a împlinit 44 de ani: „Cât de mult s-a schimbat viaţa noastră în ultimii doi ani… Am făcut doi copii în doi ani. Enorm de mult. Înainte îmi pregăteam vacanţele cu câteva luni, era plăcerea mea, în pauzele de publicitate ca să mă relaxez luam telefonul şi îmi imaginam tot felul de trasee.

Nu rata: Simona Gherghe, înfuriată la culme după ce a descoperit o neregulă la Grădina Zoologică din București: “Când ajungi acolo, constați că…”

Suntem într-o altă etapă a vieţii noastre. Eu le-am spus oamenilor că vreau să fiu sinceră. Mi s-a părut foarte greu în prima lună, credeam că o să mă copleşească tot ce mi s-a întâmplat.

Prima lună de Vlad. E bine acum, suntem foarte bine. Noi am pregătit-o foarte bine pe Ana, ştia că vine bebe. Pupa burtica dimineaţa, seara la culcare. În momentul în care a venit bebe acasă, Ana a avut un şoc. Eu nu ştiu ce-şi imagina ea”, spunea Simona Gherghe la „Răi da’ buni”.