Simona Gherghe, criticată dur de fani: ”Mi-a spus că nu știu nimic, că nu citesc”

Autor: C. C.
Publicat: 06/01/2020 | 16:19
Simona Gherghe, criticată dur de fani: ”Mi-a spus că nu știu nimic, că nu citesc”

Simona Gherghe a primit o reacție neașteptată din parte urmăritorilor săi. A fost aspru criticată de mai multe fane din cazua unei postări. Comentariile au fost acide, chiar dacă Simona a încercat să le ofere o explicație. (CITEȘTE ȘI: JUDECĂTORUL ION-TUDORAN – ÎN UMBRA ACȚIUNILOR „LA PURTĂTOR” AUTOVIT SA ȘI A JOCURILOR DE NOROC ÎNTRE CLANURI)

Vedeta Antena 1 are în prezent doi copii care se bucură în totalitate de atenția ei. Ea chiar a renunțat la emisiunea pe care o prezenta pentru a se ocupa cât mai mult și mai bine de cei mici. (VEZI ȘI: MOTIVUL PENTRU CARE SIMONA GHERGHE A PLECAT DE LA “ACCES DIRECT”. “M-A CONSUMAT FOARTE TARE!”)

Recent copilul cel mic al Simonei, Vlad a trecut la etapa de diversificare a mâncării, înlocuind hrana bazată exclusiv pe lapte, cu fructe și legume. Simona Gherghe împărtășește cu fanii cam tot ce se întâmplă în viața ei, așa că a posta o fotografie cu noua experiență a celui mic.

Reacții dure

În urma postării, Simona a fost suprinsă de o serie de cometarii ce o criticau dur. Unele mămici au sesizat niște detalii în fotografia postată care au generat reacții negative.

”M-au surprins în mod neplăcut două comentarii ale unor mame. Una care m-a criticat pentru faptul că, vezi Doamne, nu-i dau copilului de mâncare dintr-un bol de bambus și folosesc un bol de plastic. Sunt produsele acelea speciale. Știți de ce se folosesc. Pentru că cei mici mai aruncă bolul, să nu se spargă. N-are nicio importanță. M-a făcut nedocumentată, că am rămas în urmă … I-am explicat, dar sunt în urmă, asta e, îmi asum că asta fac.”, a povestit vedeta

O altă persoană i-a scris Simonei că nu știe să-și hrănească potrivit copilul, iar asta a deranjat-o: ”Mai tare m-a supărat al doilea comentariu, tot din partea unei mame, care mi-a spus că nu știu nimic, că nu citesc, pentru că îi dau copilului să mănânce pasat, și că nu-i dau cu furculița. Că nu i-am strivit mâncarea cu furculița. Vlad era în prima lui zi de diversificare. Știți foarte bine că în prima zi de diversificare copilul gustă, ia două trei lingurițe, dacă le ia, nici vorbă de mâncat. Să simtă o altă textură și un alt gust. I-am explicat lucrul acesta, nu a contat”, a scris Simona Gherghe pe rețelele de socializare.

Citește și...