Simona Gherghe, însărcinată, dar la cratiță! Ce a gătit vedeta de la Acces Direct? A folosit ciocănelul… VIDEO

Publicat: 11/01/2019 | 17:00

Însărcinată cu al doilea copil, Simona Gherghe nu uită însă de treburile din bucătărie! Astfel, vedeta și-a etalat talentul de maestru-bucătar, preparând biban în crustă de sare. Și i-a ieșit chiar bine, după cum se poate vedea în clipul pe care l-a postat pe pagina sa de socializare.

Simona Gherghe a poftit la peşte, dar nu la orice fel de peşte, ci la o reţetă destul de sofisticată care i-a ieșit de minune. „Am gătit biban în crustă de sare, inspirată de o reţetă formidabilă făcută de @adihadean în noaptea de Revelion. Nu că mă laud, dar chiar a ieşit bun, bun! Nu e un plating’ reuşit, data viitoare mă voi strădui mai mult :)) #homecooking #fishoftheday”, a scris Simona Gherghe pe Instagram.

CITEȘTE ȘI: LOVITURA PRIMITĂ DE ANTENA 1 DUPĂ CE L-AU DAT AFARĂ PE ALEX VELEA! SIMONA GHERGHE, ÎN LACRIMI

Capatos a dat-o de gol!

Prezentatoarea emisiunii Acces Direct va deveni mamă din nou. Jurnalista a fost dată de gol de Dan Capatos, colegul ei de trust, în direct, în urma unei gafe. În momentul în care a citit o știre speculativă referitoare la acest subiect, Dan Capatos a mărturisit adevărul, fără să vrea: „V-am zis eu?!”, s-a dat de gol el, fără să realizeze că știrea citită era una… cu semnul întrebării, scrie Revista Viva!

CITEȘTE ȘI: LOVITURA PRIMITĂ DE ANTENA 1 DUPĂ CE L-AU DAT AFARĂ PE ALEX VELEA! SIMONA GHERGHE, ÎN LACRIMI

Citește și...