Simona Gherghe, la un pas să fie accidentată din vina lui Alex Velea. Ce s-a întâmplat în platoul de la “Acces Direct”

Publicat: 20/09/2018 | 19:33

A fost o ediție efervescentă la “Acces Direct”! La scurt timp după ce Silvia de la Vegas și Pitbull Atodiresei au pășit în platoul emisiunii, Simona Gherghe a fost la un pas să fie accidentată de colegul ei de prezentare. Din fericire, frumoasa moderatoare s-a ales doar cu o sperietură. Iar la finalul show-ului de la Antena 1, Alex Velea a încheiat totul într-o atmosferă incendiară! Și asta pentru că iubitul Antoniei a făcut flotări cu Simona Gherghe în spate.

Citește și: Alex Velea se însoară cu Antonia? Artistul a spus totul clar

Simona Gherghe, la un pas să fie accidentată din vina lui Alex Velea

Când a intrat în platoul emisiunii “Acces Direct”, Pitbull Atodiresei a remarcat pantofii sport ai lui Alex Velea, care aveau o platformă și îl făceau să pară mai înalt. Provocat fiind, artistul s-a descălțat în emisiune și s-a măsurat cu Pitbull Atodiresei. Ulterior, când s-a încălțat, el a mișcat atât de tare covorul din platou pe care se afla Simona Gherghe, încât aceasta a fost la un pas să se dezechilibreze și să pice.

“Era să-mi tragi covorul de sub picioare. Mă accidentai. Vrei să îmi iei locul în emisiune?!”, a spus Simona Gherghe.

“Așa ca între colegi. Nu, nu aș putea să fac asta niciodată.”, a reacționat Alex Velea.

Alex Velea a făcut flotări în timp ce Simona Gherghe stătea pe spatele lui

Energic, Alex Velea i-a propus colegei sale de prezentare să se așeze pe spatele lui pentru ca el să facă apoi flotări. Inițial, Simona Gherghe nu a fost încântată de idee, însă, ulterior, a acceptat și s-a pus cu grijă peste prezentator.

“Dumnezeule, ce mi-ați făcut! Partea bună e că am făcut sport și azi!”, a  afirmat Simona Gherghe după ce colegul ei de prezentare și-a încheiat seria de flotări.

Alex Velea în timp ce face flotări cu Simona Gherghe în spate. Sursa foto: captură Antena 1