Șoc la Antena 1! Simona Gherghe pleacă de la Acces Direct: ”Viitorul prezentator va…”

Publicat: 12/03/2019 | 19:50

Simona Gherghe pleacă de la ”Acces Direct”. Vedeta a făcut anunțul chiar în timpul emisiunii.

După aproximările făcute de medici, în luna mai Simona Gherghe își va strânge la piept cea de-a doua fetiță. Prezentatoarea TV va intra în concediu de maternitate, iar la cârma emisiunii ”Acces Direct” va veni un nou prezentator. Simona Gherghe i-a anunțat pe telespectatori, chiar în timpul emisiunii, că acest lucru se va întâmpla lunea viitoare. (CITEȘTE ȘI: A FOST ÎNTREBATĂ DE CINE VA FI ÎNLOCUITĂ LA ”ACCES DIRECT”, IAR SIMONA GHERGHE A RĂSPUNS: ”FOARTE CURÂND…”)

„Doar cel mai norocos câştigă telefonul, iar lunea viitoare viitorul prezentor „Acces Direct” va anunţa câştigătorul. Eu o să mă retrag puţin cât să nasc un pic”, a spus Simona Gherghe.

Simona Gherghe, îngrozită de situația în care s-a aflat Andreea Bălan

Simona Gherghe a fost îngrozită atunci când ce a auzit de momentul de cumpănă pe care l-a traversat Andreea Bălan chiar în timp ce își aducea pe lume cea de-a doua fetiță. Totuși, moderatoarea emisiunii “Acces Direct” își păstrează optimismul pentru că ceea ce a pățit cunoscuta cântăreață se întâmplă extrem de rar. (VEZI ȘI: PRIMA IMAGINE CU ANDREEA BĂLAN ȘI FETIȚA EI CLARA MARIA! ABIA AZI ȘI-A VĂZUT MICUȚA PENTRU CARE ERA SĂ MOARĂ)

“Eu sunt într-o situaţie mai delicată. Pe mine m-a afectat foarte tare ştirea cu Andreea. Peste două luni o să trec printr-o operaţie de cezariană, în cazul meu e clar indicaţie medicală. Cred că fiecare femeie care este în situaţia mea şi a auzit ce i s-a întâmplat Andreei stă cu sufletul strâns. Chiar dacă este un caz cu totul şi cu totul rar, e un caz la 80.000”, a mărturisit Simona Gherghe în cadrul emisiunii “Acces Direct”.

Citește și...