Simona Halep a făcut donația: ”O nouă mega-surpriză pentru Suceava!” VIDEO

Publicat: 23/04/2020 | 14:26

Simona Halep s-a alăturat proiectului lansat de antreprenorul Ștefan Mandachi, 1cm.ro, prin care se încearcă ajutorarea spitalelor din Suceava, județ unde este focar de coronavirus. Astfel, după donațiile făcute de Nadia Comăneci, Simona a făcut și ea pasul: a donat o rachetă, o minge și tricoul de la Wimbledon. Toate cu autograf! (CITEȘTE ȘI: ȘTEFAN MANDACHI: ”SĂRBĂTORESC CA UN PURCEL!”)

Ștefan Mandachi, entuziasmat după donația Simonei Halep, a recunoscut că a vrut să ia el obiectele prețioase și să doneze o sumă de bani campaniei în urma căreia s-a strâns, până acum, un milion de euro.

NU RATA: ȘTEFAN MANDACHI, GEST IMPRESIONANT! DUPĂ CE ȘI-A PUS LA DISPOZIȚIE HOTELUL PENTRU MEDICII DIN SUCEAVA, ACUM LE OFERĂ ȘI MESE GRATUITE

”Uoau! După Nadia Comaneci, o nouă mega surpriză pentru Suceava din partea unui simbol al României: Simona Halep a donat o rachetă de tenis, o minge și un tricou de la Wimbledon, cu semnătură. Obiectele super-valoroase au fost oferite campaniei www.1cm.ro, la inițiativa Nicoleta Negura, care le-a primit de la tatăl Simonei Halep, în scop umanitar.

Prima tentație a fost să le păstrez eu (și să donez la Crucea Roșie o sumă de bani) dar e clar că nu e momentul acum: Suceava are mai mare nevoie de ele și am convingerea că se va găsi un cetățean să ofere o sumă consistentă pe aceste obiecte “de muzeu”. Oferim contract de sponsorizare. (AFLĂ ȘI: IMAGINI CUTREMURĂTOARE DIN SUCEAVA! MANDACHI: ”E HORROR! N-AM VĂZUT AȘA CEVA ÎN 34 DE ANI!” VIDEO)

Uoau! După Nadia Comaneci, o nouă mega surpriză pentru Suceava din partea unui simbol al României: Simona Halep a donat o rachetă de tenis, o minge și un tricou de la Wimbledon, cu semnătură. Obiectele super-valoroase au fost oferite campaniei www.1cm.ro, la inițiativa Nicoleta Negura, care le-a primit de la tatăl Simonei Halep, în scop umanitar. Prima tentație a fost să le păstrez eu (și să donez la Crucea Roșie o sumă de bani) dar e clar că nu e momentul acum: Suceava are mai mare nevoie de ele și am convingerea că se va găsi un cetățean să ofere o sumă consistentă pe aceste obiecte “de muzeu”. Oferim contract de sponsorizare.Așadar, le scoatem la licitație. Avem mare nevoie de donații, mai ales acum, aici la Suceava. Vă rog, licitați în commenturi:1. Rachetă tenis cu semnătura Simonei Halep2. Minge de tenis cu semnătura Simonei Halep3. Tricou Wimbledon cu semnătura Simonei Halep (tricoul este pe Nicoleta. Aș fi vrut să-l iau eu, dar am prea pronunțate pătrățelele de pe abdomen și n-am vrut)4. O ședință de o oră în care vă antrenez eu la tenis, dacă vreți să loviți cum am lovit eu azi 🙂Licitația se desfășoară pe pagina mea de profil https://www.facebook.com/stefanvalentinmandachiLicitația se încheie la joi, 24 aprilie ora 23:59După susținerea Nadiei Comaneci și a Simonei Halep, mai lipsește Regele Hagi și închidem ”Sfânta Treime” a sportului românesc.www.1cm.ro sau donați direct pe facebooksau vă oferim contract de sponsorizare

Publicată de Ștefan Mandachi pe Miercuri, 22 aprilie 2020

Așadar, le scoatem la licitație. Avem mare nevoie de donații, mai ales acum, aici la Suceava. Vă rog, licitați în commenturi:

  1. Rachetă tenis cu semnătura Simonei Halep
  2. Minge de tenis cu semnătura Simonei Halep
  3. Tricou Wimbledon cu semnătura Simonei Halep (tricoul este pe Nicoleta. Aș fi vrut să-l iau eu, dar am prea pronunțate pătrățelele de pe abdomen și n-am vrut)
  4. O ședință de o oră în care vă antrenez eu la tenis, dacă vreți să loviți cum am lovit eu azi 

Licitația se desfășoară pe pagina mea de profil https://www.facebook.com/stefanvalentinmandachi

Licitația se încheie la joi, 24 aprilie ora 23:59

După susținerea Nadiei Comaneci și a Simonei Halep, mai lipsește Regele Hagi și închidem ”Sfânta Treime” a sportului românesc.

www.1cm.ro

sau donați direct pe facebook

sau vă oferim contract de sponsorizare”, a scris Ștefan Mandachi.