Simona Halep a ajuns în România! Este primită la Salonul Oficial de la aeroportul Otopeni

Publicat: 15/07/2019 | 16:51

Simona Halep, proaspăta câștigătoare a Wimbledon 2019, după victoria de senzație cu Serena Williams, 6-2, 6-2, a ajuns în România.

LIVE | Simona Halep a aterizat acum in Romania —> https://bit.ly/2JKv9nTNu ratati stirile zilei: Cine este, de fapt, Radu Barbu, iubitul Simonei Halep —> https://bit.ly/30EwdkhI-au micşorat premiul! Câţi bani a câştigat Simona Halep după performanța uriașă de la Wimbledon —> https://bit.ly/2GdTZf4

Publicată de Cancan.ro pe Luni, 15 iulie 2019

UPDATE 17:30 Simona Halep a oferit primele declarații după ce a ajuns în România. „Îi mulțumesc foarte mult domnului Țiriac pentru toate sfaturile pe care mi le-a dat și vouă, tuturor, pentru primirea călduroasă. Mă întorc cu drag, de fiecare dată, acasă la mine.

O să mă bucur câteva zile de acest trofeu, apoi o iau de la capăt., Am învățat foarte multe de la Gheorghe Hagi, însă nu am avut nicio legătură directă cu el.

Sper că pentru tânăra generație să fiu o inspirație, să creadă în ei. Nu a fost chiar atât de ușor pe cât a părut, a fost meciul perfect, ziua perfectă , nu m-am gândit la scor, am vrut doar să îmi fac treaba.

Am primit un mesaj, chiar acum, când am atereizat de la Klaus Iohannis, îi mulțumesc foarte mult. De fiecare dată când joc, simt că publicul este cu mine„, a declarat Simona Halep.

Este preconizat ca aeronava care vine de la Londra li o aduce pe Halep să aterizeze în jurul orei 17:00. Simona va fi primită la Salonul Oficial de la Otopeni, unde accesul fanilor ei este restricționat. Simona vine acasă cu o replică a trofeului Venus Rosewater.

„Cu siguranță că îi vom face o primire așa cum îi stă foarte bine unei mari campioane a lumii pe aeroport. O s-o aștept pe Simona Halep la aeroport, când va sosi mâine. Din informațiile pe care le dețin, ea va sosi mâine”, a spus Constantin Bogdan Matei, ministrul Tineretului şi Sportului, pentru Antena 3.

„Ea e un model pentru tinerii noștri și împreună putem dezvolta proiecte pentru tinerii noștri. După cum bine știți, tenisul este un sport costisitor. Pentru noi ar fi o mare onoare ca Simona să fie consilier onorific în ministerul nostru și, de ce nu, am fi tare încântați și bucuroși să fie în echipa noastră”, a mai spus ministrul.

Citește și...