Simona Halep, refăcută 100% din punct de vedere medical!

Autor: Cristian P
Publicat: 08/04/2020 | 12:26
Simona Halep, refăcută 100% din punct de vedere medical!

Fostul lider WTA, Simona Halep, în prezent numărul doi în clasamentul mondial, a anunţat că este refăcută 100% din punct de vedere medical după  accidentarea cu care s-a confruntat la picior.

Jucătoarea de tenis susține că în acest moment sse poate pregăti la intensitate maximă fără să mai resimtă dureri.

„Îmi doresc să joc din nou tenis. Îmi lipseşte echipa mea, jucătorii, îmi lipsesc turneele, îmi e dor de toată lumea din circuit. Ştiu că e un pic dificil pentru toată lumea această perioadă, dar dacă vom sta acasă, dacă vom fi puternici şi optimişti, totul va fi bine. Abia aştept să putem călători din nou, să joc tenis din nou. Vă transmit toate cele bune şi să staţi în siguranţă acasă”, a scris Simona Halep pe o rețea de socializare.

După cum bine știți, din cauza pandemiei de coronavirus care a pus stăpânire pe întreaga lume, tenisul profesionist a fost suspendat cel puţin până la data de 13 iulie. Acest lucu a atras și anularea turneului de Grand Slam de la Wimbledon, Simoan Halep urmând a-și apăra abia anul viitor titlul cucerit la ediţia de anul trecut, după ce a învins-o pe americanca Serena Williams cu 6-2, 6-2.

Cea de-a 134-a ediție este programat a se disputa anul viitor în perioada 28 iunie-11 iulie.

„Sunt tristă să aflu confirmarea că turneul de la Wimbledon nu va mai avea loc anul acesta. Finala de anul trecut va rămâne întotdeauna una dintre cele mai fericite zile din viața mea, dar trecem prin ceva mai mare decât tenisul acum și vestea bună este că Wimbledon va reveni la anul. Acest lucru înseamnă că am mai mult de așteptat pentru a-mi apăra titlul acolo! Rămâneți puternici și continuați să credeți”, a fost reacția pe care Simona Halep, a avut-o la scurt timp după ce organizatorii de la „All England Club” de a anula turneul de la Wimbledon.

Citește și...