Simona Halep are un nou iubit! Informații-bombă despre tânărul milionar

Publicat: 10/04/2018 | 08:40

E oficial! Simona Halep iubește și e iubită! Cea mai bună jucătoare a lumii trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de un tânăr machedon, care e foarte chipeș. Deși cei doi și-au dorit să fie discreți, informația că formează un cuplu „a explodat”, iar mesajele de felicitare au început să curgă pentru jucătoarea noastră.

Gata cu suspansul! Iubitul Simonei Halep se numește Theo și e fiul unui bogătaș din Constanța. Tânărul a urmar cursurile de la Facultatea de Drept din cadrul Universității Româno-American, potrivit Spynews.ro. Un alt amănunt important despre partenerul jucătoarei de tenis este acela că a locuit în Statele Unite ale Americii și merge destul de des pe pământul făgăduinței.

Iubitul Simonei Halep are o relație bună cu „tatăl socru”

Conform sursei citată mai sus, Simona Halep și Theo sunt la începutul relației, iar povestea lor de iubire a început în urmă cu doar câteva luni. Chiar și așa, el are o relație foarte bună cu familia liderului mondial în tenis. Iubitul Simonei Halep a fost surprins de mai multe ori în compania „tatălui socru”, Stere Halep. Trebuie subliniat faptul că pentru machedoni e foarte important ca tinerii îndrăgostiți să aibă parte de binecuvântarea părinților. Și, deși e prieten cu Lucian Becali, Theo l-a cucerit pe tatăl sportivei cu personalitatea și carcaterul său.

„❤️ my bro” e mesajul scris de Simona Halep în dreptul pozei. Sursa foto: Instagram

 

Citește și...