Simona Suhoi (Sensual) s-a căsătorit în secret?! S-a dat singură de gol în direct, la TV: “E cel mai important lucru să…”

Publicat: 15/07/2020 | 12:14

“Simona Suhoi (Sensual) s-a căsătorit în secret?!” – este întrebarea pe care au avut-o mulți dintre oameni în minte după ce au urmărit un interviu oferit recent de aceasta. Unii dintre telespectatori sunt de părere că bruneta s-a dat singură de gol în legătură cu statutul ei în societate. În prezent, ea este într-o vacanță de vis pe Insula Boracay, Filipine.

Citește și: FOTO | Exclusiv. Ce tatuaj și-a făcut recent Simona Sensual. Cum arată acum bruneta

Simona Sensual s-a căsătorit în secret?! “E cel mai important lucru să…”

Simona Sensual a stârnit numeroase controverse cu cele mai noi declarații pe care le-a făcut. Și asta pentru că a dat de înțeles că ar fi îmbrăcat rochia de mireasă în mare secret. Când a fost întrebată punctual dacă este sau nu măritată, ea a evitat să ofere un răspuns.

“Toate lucrurile în viața mea sunt exact cum trebuie să fie, nu mai mult, nu mai puțin. Sunt exact așa cum vrea să fie de sus! Eu am avut relații cu logodnă, am avut relații lungi. Eu am avut logodnici, ceea ce zic eu că e ok. (…) Cu siguranță e cel mai important lucru să te măriți”, a declarat Simona Cristina Ştefania Suhoi în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

În cele mai recente poze publicate pe Facebook, focoasa brunetă le-a împărtășit apropiaților și fanilor superbele plaje unde se relaxează – puteți admira imaginile în galeria foto a articolului.

Nu rata: Ce sacrificii face Simona Sensual ca să poată avea un copil

Simona Cristina Ştefania Suhoi, o nouă afacere de 50.000 de euro

În urmă cu mai bine de o lună, fosta blondă a dezvăluit să își deschide o afacere cu care simte că va da lovitura. În plus, ea a accesat deja fonduri europene nerambursabile în valoare de 50.000 de euro. Este vorba despre o fabrică de prăjituri și de alte produse de brutărie și panificație și se pare că se vor face livrări în toată țara.

Descoperă și: Iată cine este iubitul Simonei Suhoi (Sensual). Celebrul om de afaceri se află în spatele gratiilor

“Sunt extrem de fericită. Este o afacere în care cred, iar faptul că am reușit să accesăm aceste fonduri îmi dă și mai multă speranță. Brandul sub care o să vindem produsele noastre se numește: «Adonai» și înseamnă «Dumnezeu» în limba ebraică”, a explicat Simona Suhoi pentru wowbiz.ro.