Singur și după moarte! Dovada că prietenii l-au uitat pe Costin Mărculescu, chiar și de ziua lui de naștere

Autor:
Publicat: 04/07/2020 | 19:55
Singur și după moarte! Dovada că prietenii l-au uitat pe Costin Mărculescu, chiar și de ziua lui de naștere

Acum aproape o lună, Costin Mărculescu a fost găsit fără suflare în apartamentul său din Capitală, iar vestea morții sale a picat ca un fulger în lumea mondenă. Deși nu a avut foarte mulți prieteni adevărați, în momentul morții, Costin Mărculescu a primit pe Facebook sute de mesaje din partea celor care îl cunoșteau, iar la momentul respectiv, toată lumea a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui. 

Dar…așa cum știm cu toții, lucrurile se uită și se uită, implicit, și oamenii. Deși a avut parte de un val de mesaje postate pe Facebook după ce a murit, de ziua sa de naștere, Costin Mărculescu a primit pe contul său de Facebook mesaje doar de la 2-3 persoane de suflet, iar acest lucru este dovada clară a faptului că oamenii l-au uitat.

NU RATA – ANUNȚUL FĂCUT DE FEMEIA CARE A ADOPTAT CÂINELE LUI COSTIN MĂRCULESCU. CE S-A ÎNTÂMPLAT CÂND A AJUNS CU ANIMALUL DE COMPANIE ACASĂ

A trăit singur toată viața și singur a rămas și după moarte, căci nu mulți sunt cei care își mai amintesc de Costin Mărculescu. Pe 29 iunie, actorul urma să împlinească vârsta de 51 de ani, dar foarte puțini sunt cei care și-au adus aminte de acest lucru. Astfel, pe lângă Doru Calangiu, bunul său prieten de suflet, alte 2-3 persoane și-au mai adus aminte de regretatul actor. În rest…toată lumea a dispărut și l-a uitat!

Cățelul lui Costin Mărculescu are probleme de comportament

Rămas singur, Maxy, cățelușul pe care Mărculescu îl luase de pe stradă, a fost ridicat de specialiștii ASPA, care fuseseră anunțați de polițiștii care făceau cercetarea la fața locului, în garsoniera în care a fost găsit cadavrul.

Câinele lui Costin Mărculescu a fost luat de la ASPA de către o prietenă apropiată a actorului. Cățelul are însă probleme de comportament, iar noii săi stăpâni au constatat că Maxy are nevoie de un dresor.

CITEȘTE ȘI – ULTIMA IUBITĂ A LUI COSTIN MĂRCULESCU RUPE TĂCEREA LA DOUĂ SĂPTĂMÂNI DE LA ÎNMORMÂNTARE. “L-AM IUBIT DIN TOT SUFLETUL, DAR EL NU A VRUT SĂ…”

Actorul Costin Mărculescu a fost găsit mort în casă în noaptea de 10 iunie spre 11 iunie 2020. Acesta nu mai fusese văzut de vecini de câteva zile, nu mai răspundea la telefon şi nici pe reţelele de socializare, iar câinele alături de care locuia lătra neîncetat. Poliţiştii chemaţi la faţa locului au descoperit corpul actorului în cadă, în stare de putrefacţie.

Costin Mărculescu a fost înmormântat la cimitirul Reînvierea, acolo unde sunt înmormântate mama și bunica lui.