Singurul fără cravată și deschis la cămașă la festivitatea de la Ateneu! Ce a căutat fiul Vioricăi Dăncilă în prim planul evenimentului de ieri??

Publicat: 11/01/2019 | 08:37
Singurul fără cravată și deschis la cămașă la festivitatea de la Ateneu! Ce a căutat fiul Vioricăi Dăncilă în prim planul evenimentului de ieri??

Ateneul Român a fost plin ochi joi seara, când a avut loc ceremonia de deschidere a Președinției României la Consiliul Uniunii Europene. Lesne de înțeles că au luat parte la acest mare eveniment nume grele de oficiali europeni. Iar la loja principală s-au așezat cei mai importanţi lideri ai Uniunii Europene şi ai României.

Tăriceanu, Tajani, Dăncilă, Tusk, Iohannis şi Juncker au ocupat primul rând al lojei, în timp ce pe al doilea și-au făcut simțită prezența Emil Constantinescu, Valer Dorneanu sau Mihai Busuioc… Și, poate, un ”intrus”! Este vorba de Victor Dăncilă, nimeni altul decât fiul premierului Viorica Dăncilă. Odrasla celei care ocupă a doua funcție în stat a avut chiar un loc privilegiat, chiar în spatele preşedintelui Parlamentului European!

Întrebarea care se pune: ce a căutat băiatul Vioricăi acolo? Și de ce s-a afișat total neprotocolar? Adică, ținută lejeră, fără cravată, descheiat la cămașă! De fapt, ar fi destul de ușor de intuit!

Fiul Vioricăi Dăncilă, în medalion, total neprotocolar la marele eveniment

Viorica Dăncilă are, se pare, un statut dublu. Să amintim de fermitatea cu care a reacționat, cerând pedepsirea vinovaților, atunci când invitațiile pentru marele eveniment au fost tipărite greșit, dar și cu o sumedenie de greșeli gramaticale. Cu toate acestea, doamnei Viorica i s-au înmuiat genunchii atunci când fiul ei, minunăție de băiat, a vrut și el să se afle în rând cu lumea bună. Lumea cât mai bună. Și cum să nu-i ofere, cu dragoste de mama în primul rând, invitația ”făcătoare de minuni”!

Deși evenimentul de la Ateneul Român a avut o importanță majoră pentru români, se pare că Vioricăi Dăncilă nu i-a păsat și și-a ”plasat” fiul în al doilea rând al lojei, să simtă și el adevăratul gust al puterii!