Smiley a făcut anunțul despre Gina Pistol după 2 ani de relație: „Nu sunt genul”

Publicat: 23/10/2019 | 10:58

Este o perioadă în care Smiley și Gina Pistol se află la mare distanță unul de celălalt, iar o astfel de despărțire – fie ea și temporară – este o adevărată provocare pentru amândoi. Gina filmează în Taiwan și Filipine pentru ”Asia Express”, iar Smiley va pleca în turneul “@Smiley omul”, începând cu 29 octombrie.

Agenda lui Smiley este încărcată, iar vedeta este pregătită pentru ca totul să se desfășoare în cele mai bune condiții. Turneul “@Smiley omul”, filmările pentru ”Românii au talent”, emisiunile live – aflate în pregătire – pentru ”Vocea României”. Pe lângă toate acestea, absența Ginei Pistol și, bineînțeles, concertele de la finalul anului. Întrebat dacă s-ar vedea vreodată în postura de concurent al unei emisiuni gen reality-show, Smiley recunoaște că nu ar fi tentat. Asta nici chiar în cazul în care i s-ar oferi un milion de euro pentru a merge cu… Gina. Totuși, în ipoteza că ar fi convins, până la urmă, spune că ar prefera să nu fie camere de luat vederi pe urmele lor.

”Nu ştiu, să vedem. Nu cred, nu sunt genul. Dacă ar fi o aventură în care să fim numai noi doi, nu mi-ar plăcea să fie televizată. Dar mi-ar plăcea să mă duc aşa, dar să fie filmat pentru vlogul meu. Dar nu mi-ar plăcea să fie cu multe camera după noi”, a mărturisit Smiley pentru click.ro.

Smiley și Gina Pistol

“Tot timpul fac glume, mai tâmpite, mai puțin tâmpite”

La un moment dat, Gina Pistol a vorbit, deschis, despre nunta cu Smiley. Vedeta ne-a mărturisit că ar fi dispusă să renunțe la numele  ”Pistol” și să ia numele soțului, după căsătorie. Mai în glumă, mai în serios, în viitor nu este exclus ca blondina să se prezinte cu numele de… Gina Maria.

”Dacă bărbatul meu mă cere de soață înseamnă că o să-i port numele. (…) Cred că unul dintre lucrurile pe care omul de lângă mine le preferă este că am simțul umorului. Sunt mai glumeață de fel. Tot timpul fac glume, mai tâmpite, mai puțin tâmpite. Dar să spunem că eu sunt o femeie pasională”, declara Gina Pistol, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Smiley și Gina Pistol formează un cuplu din martie 2017, însă au fost extrem de discreți cu aparițiile în public. Totuși, recent, artistul a confirmat faptul că are o legătură cu o femeie, pe care o consideră ideală pentru el. “Cred că femeia cu care sunt e cea ideală”, a spus Smiley.
Citește și...