Soacra lui Mihai Căliman, cel care și-a măcelărit soția, declarații cutremurătoare: ”S-a făcut plăcut în fața noastră, dar era un diavol!”

Publicat: 15/10/2018 | 14:12
Soacra lui Mihai Căliman, cel care și-a măcelărit soția, declarații cutremurătoare: ”S-a făcut plăcut în fața noastră, dar era un diavol!”

Soacra lui Mihai Căliman, cel care și-a măcelărit soția în Marea Britanie, a făcut declarații șocante. Marian Căliman a ucis-o pe soția sa, Faye Căliman, în vârstă de 30 de ani, cu un cuțit. Femeia a fost înjunghiată în față, gât, stomac, spate și inimă, spune mama tinerei britanice, Stella Williams.

Copleșită de durere, mama lui Faye a făcut o dezvăluire de senzație. După crimă, românul și-a cerut scuze printr-un… sms. Dar, înainte de asta, criminalul filmase ultimele momente din viața soției sale.  Stella Williams este convinsă că Marian Căliman exercita un control total asupra fiicei sale, deși aceasta era ”loială”, consemnează The Sun.

„Cum a îndrăznit să-mi ucidă fiica, apoi să-mi trimită un mesaj cu asta? A fost atât de rece (…). S-a făcut plăcut în fața noastră, dar era un diavol. După ce a ucis-o, mi-a trimis un mesaj în care își cerea scuze”, a spus femeia îndurerată.

CITEȘTE ȘI: MIHAI CĂLIMAN, UN ROMÂN DE 32 DE ANI DIN MAREA BRITANIE, A FOST CONDAMNAT LA ÎNCHISOARE PE VIAȚĂ. ”JUSTIȚIA A FOST FĂCUTĂ…”

Soacra românului criminal mai spune că ginerele ei „era politicos și respectuos și mi-a arătat doar partea lui bună”. Dar, ulterior, Mihai Căliman a devenit agresiv și a început să îi terorizeze fiica.

„În 2016, în ajunul Crăciunului, a aruncat-o pe Faye pe scări și a plecat. Nu s-a întors decât peste câteva zile”, a mai povestit Stella Williams. Ea a descoperit abuzurile românului în momentul în care și-a văzut fata plină de vânătăi. Se întâmpla în aprilie 2017.

Cei doi s-au despărțit, fără să divorțeze, în luna martie a acestui an. Soția sa a obținut un job într-o companie care făcea vânzări televizate, ceea ce l-a înfuriat pe Marian. Românul a ucis-o peste șase săptămâni.

Marian Căliman a fost condamnat la închisoare pe viață după ce și-a ucis soția în casa lor din Nottingham, Marea Britanie.

NU RATA: UN BĂRBAT DIN MAREA BRITANIE S-A ARUNCAT DE LA ETAJ DUPĂ CE ȘI-A UCIS IUBITA

Citește și...