SOC! Cum a reusit Marioara Zavoranu sa puna mana pe banii lui Nicu Zavoranu! A fost ajutata de…

Publicat: 28/04/2015 | 22:54
SOC! Cum a reusit Marioara Zavoranu sa puna mana pe banii lui Nicu Zavoranu! A fost ajutata de…

Melissa a spus ca Marioara Zavoranu era o veche clienta a sa. Printre altele, mama Oanei Zavoranu le-ar fi cerut vrajitoarelor sa o desparta pe fiica sa de Pepe si l-ar fi cucerit pe Nicu Zavoranu folosindu-se de farmece.

Vrajitoarea Melissa a facut in aceasta seara mai multe dezvaluiri legate de Marioara Zavoranu. Astfel, aceasta a spus ca mama Oanei era o veche clienta a sa, iar pentru a dovedi acest lucru a prezentat mai multe fotografii vechi in care se aflau fostii ei soti, fiica sau chiar vestitul Gigicu, fratele femeii trecuta in nefiinta.

zavoranu

Printre altele, Melissa a declarat ca Marioara l-a atras pe Nicu Zavoranu prin farmece, iar aceasta dorea foarte mult, tot prin astfel de practici, sa o desparta pe fata sa de Pepe.

Marioara Zavoranu

“Nu am vrut sa fac public acest lucru, insa am fost denigrata la mai multe televiziuni. Marioara era o veche clienta a mea, de vreo sase ani as spune! Trecea foarte des pe la mine. Ea asa l-a cucerit pe Zavoranu, adica prin farmece. A tras mereu dupa barbatii cu bani, cu averi”, a dezvaluit vrajitoarea la Kanal D.

vrajitoarea melissa
vrajitoarea melissa

 

Le ataca pe vrajitoare

 

Cu mult inainte sa se stinga din viata, Marioara Zavoranu era una dintre cele mai mari contestatare ale vrajitoarelor, pe care le numea bandite, hahalere , bestii sau golance.
 

Ion Margarit