Șoc în Familia Regală! S-a anunțat divorțul Prințului Marii Britanii

Publicat: 15/01/2019 | 17:38

O publicație din Australie a făcut un anunț șocant! Casa Regală se pregătește de un divorț răsunător, o despărțire care părea iminentă. 

O publicație din Australia susține că Prințul Charles și Camilla se pregătesc să divorțeze! Una dintre dovezile în acest sens ar putea-o reprezenta și faptul că cei doi nu au mai apărut împreună în ultima vreme.

De asemenea, dacă ne uităm la pozele familiei regale de la Crăciun, vom observa cum Camilla nu este prezentă în niciuna dintre ele.

Zvonurile divorțului au fost publicate prima oară pe site-ul New Idea. Dar Casa Regală Britanică a refuzat sa comenteze informațiile idin presă.  Sursele publicației susțin că este doar o chestiune de timp până cand cuplul Charles – Camilla va anunța că divorțul lor este ”iminent”.

Sursa sus menționată susține că Prințul Charles s-a întâlnit deja cu Fiona Shackleton, avocata lui în divorțul de Camilla. Acesta ar fi semnat deja actele de divorț. Reprezentantii familiei regale au refuzat să comenteze: ”Nu este un lucru despre care noi am vorbi.” 

Camilla, ”magnet” pentru bărbați

Relația Camillei cu Prințul Charles c a început cu mult timp înainte de căsătoria lor propriu-zisă şi chiar înainte de mariajul cu regretata Lady Di. Prima lor întâlnire a avut loc pe un teren de polo, pe când ea purta numele de Camilla Shand, şi era cunoscută drept o tânără aristocrată dornică de distracţie. I s-a prezentat Prinţului, menţionând că străbunica ei fusese amanta stră-străbunicului lui. Toate astea se-ntâmplau în 1970, pe când Camilla avea 23 de ani, iar Charles 22.

Camilla nu era o persoană care să apeleze la trucuri femeieşti pentru a agăţa bărbaţi.  Nu se împopoţona, purta unghii roase şi neîngrijite, nu se mai farda deloc şi avea un comportament predominant băieţos.

Totuşi, era ca un magnet pentru bărbaţi. Charles nu i-a rezistat şi i-a picat în mreje mai repede decât ar fi crezut cineva. Povestea lor de dragoste şi amantlâcul au ţinut primele pagini ale ziarelor de scandal multă vreme şi, probabil, vor mai ţine, atâta vreme cât gândul că ea, Camilla, va ajunge cândva soţia Regelui Marii Britanii, îi isterizează pe mulţi.

Citește și...