A murit Viorel Mardare la doar 36 de ani! Doliu in lumea artistica! Anuntul decesului, facut pe Facebook

Publicat: 09/03/2019 | 13:46
A murit Viorel Mardare la doar 36 de ani! Doliu in lumea artistica! Anuntul decesului, facut pe Facebook

A murit la doar 36 de ani, iar prietenii și toți cei care l-au cunoscut își aduc aminte, cu mare emoție, de tot ceea ce a realizat.  Regizorul Viorel Mardare, originar din Chișinău, cunoscut în toată lumea pentru spoturile video de promovare a Republicii Moldova, a murit sâmbătă.

Anunțul decesului a fost făcut de cunoscuții săi, pe Facebook.

„Viorel a plecat la ceruri. Vă mulțumim că i-ați fost alături în toată această perioadă în care a luptat cu cancerul. Vă mulțumim pentru suport, donații și gânduri bune. Să-i păstrăm amintirea vie. Dumnezeu l-a luat la el… Vone-a lăsat operele lui și un gol imens pe care îl simte o țară întreagă. Să îl pomenim cu un gând bun. Zbor lin, Viorel”, arată mesajul publicat pe rețeaua de socializare.

Viorel Mardare s-a născut pe 7 octombrie 1981, a absolvit Facultatea de Jurnalism și a devenit cunoscut după ce a realizat numeroase spoturi publicitare și sociale de promovare a Republicii Moldova.

Regizorul Viorel Mardare a murit la doar 36 de ani

„Ieşite din uz au fost valorile de care mă ţineau părinţii. Altfel, eram azi deputat sau businessman”, declara în 2013 Viorel Mardare într-un material pentru revista VIP Magazin.

„Go on. Fruits from Moldova” a devenit viral

În 2016, filmuleţul „Go on. Fruits from Moldova”, în care „The Show Must Go On” melodia lui Freddy Mercury este interpretată de moldoveni, a devenit viral.

Un alt filmuleț apreciat realizat de Viorel Mardare este „Be Our Guest in Moldova”, în care personajul principal îl joacă pe celebrul actor american Brad Pitt.

Citește și...