Șoc în România. Din păcate, e adevărat. A murit în condiții mega-suspecte

Publicat: 18/03/2019 | 08:10

Șoc în România. Polițiștii trebuie să rezolve un caz extrem de dificil, după ce trupul unui bărbat a fost descoperit – ieri dimineață – în pârâul din zona Băii Vechi. Din primele informații obținute de anchetatori, este vorba despre Costel Hagiu, angajat al Finanțelor Publice din Huși.

El fusese văzut, ultima oară, la un parastas – sâmbătă -, numai că apoi a dispărut. Nimeni nu a sesizat dispariția lui, fiindcă bărbatul era divorțat și locuia singur. Costel Hagiu avea 53 de ani si era economist la Finantele Publice din Husi, informează vremeanoua.ro.

“Nu ne vine sã credem, pur si simplu. Poate nu e el”, au exclamat unii dintre colegii sãi, imediat ce s-a rãspândit vestea. “Cu durere imensã în suflet, anunt cã a plecat dintre noi, într-o cãlãtorie fãrã întoarcere, bunul si prietenul meu (leatul) Costel Hagiu, colegul nostru din cadrul Serviciului Fiscal Municipal Husi. Dumnezeu sã-l ierte! Sincere condoleante familiei. Dumnezeu sã dea putere familiei greu încercate în aceste momente pline de durere!”, a scris pe Facebook unul dintre prietenii lui Costel Hagiu.

Costel Hagiu, moarte suspectă

Urmează să fie stabilite cauzele acestui deces suspect

Anchetatorii încearcă, acum, să stabilească toate circumstanțele care au dus la o asemenea tragedie. Iar medicii legiști vor stabili, cu precizie, cauza morții.

“La prima examinare a cadavrului nu au fost sesizate urme de violentã si nu sunt suspiciuni în ceea ce priveste moartea sa. Rãmâne însã ca trupul neînsufletit, transportat la Medicina legalã, sã fie examinat, iar, în urma necropsiei, sã se precizeze care au fost cauzele care au dus la moartea persoane în cauzã”, a spus Silvia Manta, reprezentanta IPJ Vaslui.

Citește și...