Șoc în showbiz + Detalii cutremurătoare! Divorțează: ”Inima copilașului a încetat să bată! El era plecat la amantă!”

Publicat: 04/02/2020 | 07:19
Șoc în showbiz + Detalii cutremurătoare! Divorțează: ”Inima copilașului a încetat să bată! El era plecat la amantă!”

Detalii cutremurătoare ies la iveală înainte de divorțul care a șocat showbiz-ul autohton! Vedeta își acuză soțul afacerist că, atunci când a pierdut sarcina, el era plecat la amantă.

„Ce om e ăsta care te lasă singură când tu pierzi copilul? Am fost eu și o asistentă medicală când mi-era cel mai rău. Am sunat eu la salvare singură. Inima copilașului meu a încetat să mai bată! Era băiețel. El era plecat la amantă, habar n-am unde era!”, a mărturisit Claudia Ghițulescu pentru Click.ro. (CITEȘTE ȘI: TOP 15 CELE MAI RĂSUNĂTOARE DIVORȚURI DIN 2019)

Cei doi nu au mai avut cale de împăcare, astfel, a avut loc prima înfățișare la tribunal. Cântăreața s-a prezentat, în timp ce soțul a preferat să-și trimită avocatul.

„Se va termină totul la a doua înfățișare, dar eu sunt deja o femeie liberă”, a declarat Claudia Ghiţulescu. (VEZI AICI: E MEGA-SCANDAL SEXUAL ÎN MUZICA POPULARĂ. UNA DINTRE CELE MAI VOLUPTUOASE SOLISTE ÎȘI ACUZĂ UN COLEG CĂ A HĂRȚUIT-O)

Ea susține că omul de afaceri, care încă îi este soț în acte, a căutat-o, chiar de Sărbători, prin intermediul unor mesaje. ”Mi-a trimis sms-uri de Sărbători, nu i-am răspuns. Nu mai vreau să aud de așa om, ba chiar sunt pregătită de o nouă relație. Am fost la doi terapeuți, acum sunt bine, aveam momente când noaptea nu puteam să dorm. Au fost momente grele, nu puteam să mă plâng nici la mama. Ea era mai distrusă ca mine”, a mai povestit artista.

Citește și...