SOC! Nikolic, tandru cu un coleg de echipa! A incercat sa agate o domnisoara, dar nu i-a iesit si a facut “marcaj” strans la Iancu

Publicat: 13/07/2013 | 00:23

Stelistii Stefan Nikolic si Gabriel Iancu o tin tot intr-un chef dupa castigarea Supercupei Romaniei. Joi noapte, cei doi au iesit din nou intr-un club din Centrul vechi, unde, in lipsa unor partenere, si-au facut... marcaj "om la om".

Insotiti de alti doi prieteni, fotbalistii au plecat spre club in jurul orei 1.00 cu un taxi pe care l-au luat din zona Soseaua Nordului. Pe drum, ca sa-si faca incalzirea, baietii din “brigada vesela” au incercat sa convinga o domnisoara, aflata intr-un alt taxi, sa-i insoteasca. N-au avut succes, asa ca au ajuns in clubul Bound si s-au pus pe flirtat.

Nikolic a fost primul care si-a incercat norocul la o bruneta sexy. In prima faza, fata parea sa raspunda avansurilor si s-a asezat langa el, la masa.

Mai intai, fotbalistul si-a incercat norocul la o bruneta focoasa, dar tanara l-a parasit dupa niciun sfert de ora de conversatie presarata cu atingeri
Mai intai, fotbalistul si-a incercat norocul la o bruneta focoasa, dar tanara l-a parasit dupa niciun sfert de ora de conversatie presarata cu atingeri „nevinovate”, zambete aluzive si cuvinte soptite la ureche

Au urmat atingeri usoare, cuvinte soptite la ureche, zambete cu subinteles. Numai ca, dupa nici un sfert de ora, tanara s-a ridicat de langa fotbalist si dusa a fost. Descurajat de “asaltul” ratat, muntenegreanul i s-a alaturat colegului de la Steaua pe ringul de dans.

Nikolic si Iancu, intr-un moment de
Nikolic si Iancu, intr-un moment de „afectiune”, incurajati probabil si de bautura consumata pana atunci

Spre uimirea celor din club, Iancu s-a incolacit in jurul lui Nikolic, mangaindu-l cu gesturi evidente pe atacant. Probabil, si bautura consumata pana atunci le-a dat curaj.

Stelistul a dat peste cap un pahar cu alcool ca sa intre in atmosfera din club
Stelistul a dat peste cap un pahar cu alcool ca sa intre in atmosfera din club

Pana in jurul orei 3.30, stelistii s-au distrat intre ei, facandu-si marcaj “om la om”. Mai mult, nu s-au mai bucurat de prezenta niciunei femei, lucru care, la drept vorbind, nu i-a prea deranjat.

Nikolic a avut si alte companii masculine pe parcursul noptii
Nikolic a avut si alte companii masculine pe parcursul noptii

Doar la iesire, tandemul Nikolic-Iancu s-a despartit. Sprijinindu-se de un alt prieten, muntenegreanul s-a descurcat sa ajunga pana la taxi.

Muntenegreanul a parasit clubul
Muntenegreanul a parasit clubul „imbratisat” de un alt prieten, in timp ce Iancu isi gasise si el o „pereche”

In urma lui, Iancu forma alt “cuplu” cu un barbat din gasca lor. Cert e ca, si atunci cand nu au companii feminine, stelistii stiu sa se “distreze” de minune chiar si ei cu ei.

Adrian Nicolae
 

Citește și...