Șocant ce a făcut acest tată pentru a se răzbuna pe iubita care-l părăsise! Și-a fotografiat copilul de 3 ani spânzurat FOTO

Publicat: 26/09/2019 | 20:40
Șocant ce a făcut acest tată pentru a se răzbuna pe iubita care-l părăsise! Și-a fotografiat copilul de 3 ani spânzurat FOTO

Așa a considerat că trebuie să se răzbune pe iubita care-l părăsise: și-a fotografiat copilul de doar trei ani cu funia în jurul gâtului!

Cristina Georgiana Tcaci, mama unui băiat de trei, este femeia căria fostul iubit i-a dedicate crudul mesaj. Asta după ce o amenințase cu moartea și încălcase și ordinul de protecție emis pe numele lui, scrie adevărul.ro.

În vârstă de 20 de ani, femeia nu a mai dorit să aibă o relație cu Vasile Duduman, 32 de ani. Cei doi s-au despărțit în urmă cu trei luni. Cristina s-a mutat la părinți cu tot cu copil.

 

Vasile nu a acceptat acest lucru și a continuat să o terorizeze pe femeie. La începutul lunii septembrie, Duduman şi-a fotografiat copilul în vârstă de nici trei ani cu un ştreang în jurul gâtului, după care i-a trimis imaginea fostei sale iubite, spunându-i că l-a omorât. Femeia a fugit repede la Poliţie şi însoţită de oamenii legii s-a dus acasă la Duduman, unde a constatat că micuţul era în viaţă, scrie sursa citată.

„A venit de la muncă din străinătate şi a vrut să-şi vadă copilul. Eu m-am opus, dar Poliţia mi-a spus că el poate să ia copilul prin termeni legali. L-am lăsat să stea cu copilul o oră. Când mi-a trimis poza mi-a spus că l-a omorât. M-am dus la Poliţie şi apoi la el acasă şi, din fericire, copilul era bine”, a declarat Cristina Georgiana Tcaci.

Femeia s-a adresat Judecătoriei Rădăuţi, solicitând emiterea unui ordin de protecţie, lucru care s-a şi întâmplat.