Șocant ce au pățit două tinere din Iași, atunci când au ieșit la plimbare. Un bărbat a început să le urmărească și…

Autor:
Publicat: 13/09/2020 | 15:16
Șocant ce au pățit două tinere din Iași, atunci când au ieșit la plimbare. Un bărbat a început să le urmărească și…

Două tinere din Iași au trecut printr-o experiență traumatizantă, atunci când au ieșit să se plimbe prin oraș. Cele două au mers la o covrigărie, însă ce avea să se întâmple acolo le-a speriat groaznic.

Două prietene au ieșit la o plimbare, prin Iași, numai că au avut parte de o experiență neplăcută. Una dintre ele s-a decis să povestească, în mediul online, întreaga întâmplare, întrebându-i pe internauți și dacă s-au confruntat cu situații asemănătoare. Mai exact, cele două au fost urmărite de un bărbat, pe străzile din Iași.

Au fost urmărite de un bărbat preț de minute bune

Cele două prietene au postat detalii despre întreaga întâmplare pe pagina lor de Facebook și le-au cerut părerea internauților. Din păcate, în ziua de astăzi, se înregistrează tot mai multe astfel de cazuri în care femeile sunt urmărite pe stradă, jefuite, bătute sau chiar lovite sau omorâte, așa că ceea ce au trăit cele două fete poate fi considerat un semnal de alarmă la adresa siguranței.

Totul s-a petrecut seara – orele 17.00-18.00 -, cele două tinere ajungând, la un moment dat, în fața unei covrigării. Un ”domn” mânca un covrig, fetele au trecut mai departe, numai că – după câteva minute – au observat că individul se ținea după ele. Inițial, tinerele au crezut că bărbatul merge în aceeși direcție ca și ele, numai că nu a fost așa. Individul le urmărea, lipsit de scrupule.

„Buna seara! Azi pe la 17-18 ma plimbam impreuna cu o prietena pe strada. Trec prin fata unei covrigarii, un domn manca un covrig in fata ei. La cateva moment observ ca domnul cu covrigul e fix in spatele nostru, foarte aproape. Am zis ca poate are drum in aceasi directie… Dar totusi era mult prea aproape de noi. Am grabit pasul, l-a grabit si el. Am incetinit si el la fel. Am mers asa o bucata de drum, iar prietena mea se opreste si isi scoate sticla cu apa. Barbatul s-a oprit si el. Statea si se uita la noi. Eu si cu ea am apucat sa vorbim, “Tipul asta ne urmareste.” Ii spun prietenei, iar ea imi spune ca asa crede si ea. Din spate mai vin 2 persoane, asa ca decidem sa ne continuam drumul.

ipul tot ne urmarea. Era in fata noastra, dar se intorcea sa se uite la noi. La un moment dat cele 2 persoane au luat-o pe alta straduta si am ramas cu individul care ne urmarea.Vazand ca se tine dupa noi am decis sa mergem in directia opusa. Am observant ca disparuse. Cred ca a realizat ca ne dadusem seama ca ne urmareste. Nu e prima data cand patesc o chestie de asta. Mi se pare foarte dubios. Ce era cu tipul ala? Ati patit chestii asemanatoare?”, a fost mesajul postat în mediul online, de cele două fete.