Șocant! Ce s-a descoperit în apartamentul închiriat de olandezul care ar fi ucis fetița de 11 ani, din Dâmbovița

Autor:
Publicat: 23/09/2019 | 13:20
Șocant! Ce s-a descoperit în apartamentul închiriat de olandezul care ar fi ucis fetița de 11 ani, din Dâmbovița

Anchetatorii sunt șocați de descoperirea făcută în apartamentul olandezului bănuit că ar fi ucis fetița de 11 din Dâmbovița. 

Potrivit ultimelor date din anchetă, în apartamentul închiriat de olandez, în sectorul 2 din București, s-au găsit probe potrivit cărora bărbatul a întreţinut relaţii sexuale cu o altă persoană decât fetiţa pe care ar fi ucis-o!

Anchetatorii au refăcut traseul cetăţeanului olandez suspectat că a răpit-o, iar mai apoi a ucis-o pe Adriana Mihaela Fieraru, fetiţa de 11 ani din Gura Şuţii, judeţul Dâmboviţa, potrivit observator.tv.

Olandezul a aterizat, miercuri, 18 septembrie, pe Aeroportul Otopeni. De aici, bărbatul a mers în Bucureşti, mai precis în sectorul 2, unde a închiriat un apartament în regim hotelier, unde a stat o zi. Vineri, 20 septembrie, suspectul a plecat la Gura Şuţii cu o maşina pe care o închiriase, un Volkswagen Tiguan, unde a ajuns la ora 17.16, potrivit imaginilor surprinse de camerele de supraveghere.

O altă cameră de supraveghere l-a depistat pe olandez la ora 18.00, tot în Gura Şuţii. Atunci, bărbatul a plecat din localitate.

Surse din cadrul anchetatorilor au declarat că maşina se află în custodia poliţiei şi că au fost găsite deja probe în interiorul vehiculului.

De asemenea, în apartamentul închiriat de bărbat s-au găsit probe potrivit cătora bărbatul a întreţinut relaţii sexuale cu o altă persoană decât fetiţa.

Olandezul a plecat din România sâmbătă, 21 septembrie. Bărbatul a fost filmat pe camerele de supraveghere îmbarcându-se în cursa Bucureşti-Amsterdam.