Șocant! Fratele muncitorului ucis în explozia dintr-o fabrică din Capitală a murit, astăzi, chiar pe mormântul rudei sale

Autor:
Publicat: 04/09/2019 | 17:25

Șocant! Fratele muncitorului ucis în explozia dintr-o fabrică din Capitală a murit, astăzi, chiar pe mormântul rudei sale.

Bărbatul îndoliat a mers să aprindă o lumânare la mormântul fratelui său. Din păcate, însă, el a făcut infarct. Oamenii aflaţi în cimitirul din satul Izvoru, comuna Vânătorii Mici (Giurgiu) au sunat imediat la numărul unic de urgenţă 112. La faţa locului s-a deplasat un echipaj medical, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe bărbat.

”A venit salvarea. L-a resuscitat, dar nu s-a putut. A venit Poliţia şi stă de câteva ore acolo ca să vină de la IML de la Giurgiu şi nu a venit. De la 10 stă acolo. De şase ore”, a declarat un bărbat care se afla în cimitir, potrivit observator.tv.

Și-a pierdut fratele în explozia care a avut loc în urmă cu câteva zile

Deflagraţia s-a produs într-una dintre clădirile celei mai mari fabrici de materiale de construcţii din România. 35 de angajaţi au fost evacuaţi de urgenţă. Explozia a fost atât de puternică încât a afectat mai bine de jumătate dintr-o hală care se întnde pe 150 de metri pătraţi. Bucăţi de tablă din pereţi au fost pur şi simplu aruncate în curtea fabricii de lângă.

Un bărbat în vârstă de 35 de ani a murit pe loc, iar alţi trei au fost transportaţi de urgenţă la două spitale din Bucureşti.