Șocant! O vedetă Youtube a murit la doar 24 de ani. Tânăra era însărcinată în 8 luni

Publicat: 15/07/2020 | 12:33

Șocant! Fanii sunt în stare de șoc după ce au aflat că o vedetă Youtube a murit la doar 24 de ani. Tânăra era însărcinată în 8 luni.

Înainte de a se stinge din viață, apropiații au mărturisit că Nicole se confrunta cu niște probleme de sănătate. Tânăra avea dificultăți în a respira normal.

De asemenea, în ultima perioadă tânăra le-a mărturisit urmăritorilor ei că „ceva o ucide din interior”. Momentan, nu se știe cauza exactă a decesului, dar unchiul tinerei crede că a fost vorba despre un atac de cord. (CITEȘTE ȘI: VIORICA DE LA CLEJANI A DAT CĂRȚILE PE FAȚĂ ȘI A SPUS ADEVĂRUL DESPRE ACCIDENTUL ÎN CARE A FOST IMPLICATĂ MARGHERITA)

Familia lui Nicole Thea a confirmat decesul tinerei. Rudele au transmis un mesaj sfâșietor pe Instagram.

„Către toți prietenii și susținătorii lui Nicole, ne este cu mare tristețe să vă informăm că Nicole și fiul pe care ea și Boga l-au numit Reign au murit sâmbătă dimineața”, este mesajul familiei.

Nicole Thea urma să devină mămică

Rudele tinerei au mărturisit că Nicole Thea avea câteva videoclipuri programate pe platformă înainte de a muri, iar iubitul său a fost cel care a permis distribuirea lor.

Pe lângă cariera pe care și-a făcut-o pe platforma YouTube, Nicole era cunoscută și pentru meseria sa de dansatoare. Apropiații sunt devastați de pierderea suferită, cu atât mai mult cu cât tânăra urma să devină și mămică pentru prima oară.

Nicole era însărcinată în opt luni și abia aștepta să-și strângă bebelușul la piept. (VEZI ȘI: FOSTA DOAMNĂ NĂSTASE A FOST AGRESATĂ DE SOȚ ÎN SHAORMERIE. FLORIN PASTRAMĂ A BĂGAT-O LA COLȚ ȘI…)