Șocant! S-au filmat în timp ce chinuiau un pui de urs

Publicat: 18/06/2019 | 21:53

Șocant! S-au filmat în timp ce chinuiau un pui de urs. Care a fost reacția poliției, după ce au văzut imaginile. 

Momente de groază pentru un pui de urs din judeţul Braşov, chinuit de un grup de localnici. Aceştia se aflau la cules de fructe de pădure când în cale le-a ieşit un pui de urs. Un clip video de peste un minut cu mai multe persoane care au prins un pui de urs, îl ţin de gât şi îl înghiontesc cu un par au fost publicate pe Facebook, într-un grup pentru protecţia animalelor. Animalul, extrem de speriat, ţipă, iar persoanele din jurul său îl fotografiază şi îl filmează.

Poliţiştii au fost sesizaţi şi au făcut verificări, identificând persoanele din imagini. Ulterior, filmulețul a fost scos de pe Facebook.

”Colegii au făcut verificări cu privire la aspectele care reies din materialul video respectiv. Se pare că persoanele în cauză erau la cules de fructe de pădure, au identificat puiuţul de urs, s-au făcut ceva poze, filmuleţe cu el, însă puiuţul a fost eliberat, fără a i se cauza vreo vătămare”, a transmis Poliţia Braşov, citată de News.ro.

Poliţiştii au precizat că vor monitoriza în continuare situaţia.

”Situaţia respectivă rămâne în atenţia noastră, întrucât ne dorim ca persoanele care locuiesc sau trec prin zona respectivă, dar şi animalele să nu aibă de suferit”, a mai transmis IPJ Braşov.

Citește și...