SOCANT! Un barbat, gasit inconstient pe o strada din Mamaia cu ORGANELE GENITALE taiate! Imagini cutremuratoare

Publicat: 20/08/2013 | 00:17

Un barbat in varsta de 45 de ani a fost gasit cazut pe strada la sfarsitul saptamanii trecute in statiunea Mamaia, acesta avand o plaga taiata la nivelul scrotului.

Barbatul era intins pe asfalt
Barbatul era intins pe asfalt

Mai multi turisti care se plimbau la sfarsitul saptamanii trecute prin statiunea de la malul marii au observat un barbat care era cazut la pamant si in stare de inconstienta, motiv pentru care au sunat de urgenta la Salvare. Barbatul purta doar o pereche de pantaloni scurti care erau in vine si sangera in zona organelor genitale. Politistii care au ajuns la fata locului l-au acoperit pe barbat si au asteptat sosirea medicilor. In momentul in care un echipaj SMURD a ajuns la fata locului, acesta era tot in stare de inconstienta, motiv pentru care a fost pus pe targa si urcat in Ambulanta.

Barbatul prezenta o plaga taiata la nivelul scrotului
Barbatul prezenta o plaga taiata la nivelul scrotului

Medicii l-au stabilizat, iar un politist a incercat sa vorbeasca cu barbatul ranit pentru a afla ce s-a intamplat, insa acesta a refuzat sa comunice. Desi mai multe persoane aflate la fata locului au sustinut ca apelul la 112 fusese facut de mai bine de 30 de minute, reprezentantii ISU Dobrogea au declarat ca medicii au ajuns la fata locului in mai putin de zece minute.

Medicii l-au stabilizat pe barbat
Medicii l-au stabilizat pe barbat

Potrivit ISU, un echipaj SMURD a ajuns la fata locului la 8 minute de la primirea apelului de urgenta.

lesinat

“Barbatul, care are 45 de ani, prezenta o plaga taiata la nivelul scrotului, iar medicii l-au stabilizat in Ambulanta. A refuzat sa comunice si a fost transportat la spital”, au declarat cei de la SMURD.(A.S,B.G.)
 

Citește și...