Șocant! Un bărbat s-a sinucis de teamă să nu se infecteze cu COVID-19. Ce a scris în biletul de adio

Publicat: 08/09/2020 | 11:32
Șocant! Un bărbat s-a sinucis de teamă să nu se infecteze cu COVID-19. Ce a scris în biletul de adio

Șocant! Un bărbat de 61 de ani din Dâmbovița s-a sinucis de teamă să nu se infecteze cu COVID-19. Apropiații sunt șocați din cauza gestului extrem la care a recurs acesta.

Bărbatul de 61 de ani lucra la o fabrică unde s-au înregistrat mai multe cazuri de infectare cu noul virus. În ultima vreme, el era tot mai abătut. Gândurile negre au început să apară și, într-un final, a decis să-și pună capăt zilelor de teamă să nu se infecteze cu coronavirus.

În biletul de adio i-a mărturisit soției că a recurs la acest gest din cauza fricii și a rugat-o să aibă grijă de sănătatea ei și a celor dragi. (CITEȘTE ȘI: MINORELE CARE AU SNOPIT DIN BĂTAIE O FATĂ DE 13 ANI LA TÂRGU JIU S-AU ALES CU DOSAR PENAL. UNA DINTRE AGRESOARE, REȚINUTĂ 24 DE ORE)

”A găsit un bilet pe masă, acolo. El lucra cu sora sa la uzină și îi spunea mereu ”sora mea, mi-e frică de Covidul ăsta, mi-e frică că mă îmbolnăvesc”. ”Hai, mă, că nu mori tu, mor ăia bătrânii”, a mărturisit o vecină pentru stirileprotv.ro.

Fabrica la care lucra bărbatul a luat măsuri serioase împotriva răspândirii coronavirusului. Angajații intrau pe rând în tură și erau supuși unui triaj epidemiologic riguros. Toate spațiile de lucru, vestiarele și autobuzele pentru transportul muncitorilor erau în permanență dezinfectate.

Bărbatul nu ar fi avut motive de îngrijorare, însă apropiații cred că acesta suferea de o depresie.

Coronavirus România

Până astăzi, pe teritoriul României, au fost confirmate 95.897 de  cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 40.454 de pacienți au fost declarați vindecați și 12.339 de pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 883 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. (VEZI ȘI: LIVIU DRAGNEA E ÎN STARE GRAVĂ DUPĂ GRATII: „ARE DURERI IMENSE ŞI AŞTEAPTĂ SĂ …”)

Până astăzi, 3.926 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat. În intervalul 06.09.2020 (10:00) – 07.09.2020 (10:00) au fost înregistrate 33 de decese (24 bărbați și 9 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Argeș, Bacău, Bihor, Brăila, Caraș-Severin, Dâmbovița, Galați, Harghita, Hunedoara, Iași, Maramureș, Olt, Prahova, Sibiu, Timiș, Vaslui, Vrancea și Municipiul București.

Dintre acestea, 1 deces a fost înregistrat la categoria de vârstă 30-39 de ani, 2 decese la categoria de vârstă 50-59 ani, 6 decese la categoria de vârstă 60-69 ani, 7 decese la categoria de vârstă 70-79 ani și 17 decese la categoria de peste 80 de ani.

Toate cele 33 de decese înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități.