Socrul lui Iri amenință că-și ”dezmoștenește” fiica: ”Gheorghiță refuză să accepte o asemenea relație!”

Autor: I.D.
Publicat: 08/06/2018 | 23:05

Gheorghiță Cojocaru ar fi rupt orice legătură cu fiica sa, Oana, după ce tânăra în vârstă de 21 de ani s-a cuplat cu Irinel Columbeanu, spun apropiații familiei fetei. (Promotiile zilei la monitoare) Mai mult, „socrul” miliardarului de la Izvorani ar amenința că-și „dezmoștenește” fiica, refuzând să accepte o astfel de relație. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, toate detaliile.

Irinel Columbeanu (61 de ani) are o iubită nouă, de care pare mai îndrăgostit ca niciodată! Este vorba despre manechinul Oana Cojocaru (21 de ani). La fel ca Monica Gabor, fosta soție a lui Irinel Columbeanu, actuala iubită a omului de afaceri s-a născut și a crescut în județul Bacău. (Reduceri mari la jocuri PC)

Relația nu pare a fi, însă, deloc agreată de tatăl tinerei, Gheorghiță Cojocaru. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat, în exclusivitate, că bărbatul nu ar vrea să mai audă de fiica sa, după ce aceasta s-a cuplat cu cineva care i-ar putea fi chiar și bunic.

Gheorghiță refuză, pur și simplu, să accepte o asemenea relație. Nu mai vorbește deloc cu ea după ce a început legătura amoroasă cu Irinel. Amenință că o «dezmoștenește». Cei doi au mai fost certați în trecut, când Oana a renunțat la prima facultate pentru a se concentra pe cariera de manechin. Însă colegele de la agenție au convins-o că este bine să aibă studii superioare, motiv pentru care s-a reînscris la o nouă facultate. Hyperion și Universitatea Tehnică de Construcții București sunt cele două facultăți pe care le-a frecventat. După ce și-a reluat studiile, tatăl a iertat-o și au început, din nou, să vorbească”, a povestit, pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, o persoană apropiată de de Gheorghiță Cojocaru, tatăl Oanei. (VEZI AICI: CE ASCUNDE MILIARDARUL DESPRE IUBITA LUI CU 40 DE ANI MAI TÂNĂRĂ)

Gheorghiță Cojocaru ar fi făcut, însă, sacrificii enorme pentru fiica sa. Și-ar fi dorit mult ca aceasta să termine o facultate și i-ar fi asigurat tot confortul necesar la București. I-ar fi închiriat un apartament și ar fi avut grijă ca fetei sale să nu-i lipsească nimic.

Gheorghiță este foarte dezamăgit de fiica sa. Mai ales că a făcut eforturi financiare pentru a-și ajuta fata. I-a plătit chiria apartamentului cu două camere din cartierul Militari, unde locuia alături de o colegă. Și-a vândut inclusiv mașina și a rămas restanțier la întreținere pentru a o ajuta pe Oana, a mai precizat sursa citată. (CITEȘTE ȘI: IRI A ”OFICIALIZAT” RELAȚIA CU PUȘTOAICA, IAR NOI AVEM DOVADA VIDEO!)

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, urmează să facă noi dezvăluiri despre bruneta care l-a fermecat pe Irinel Columbeanu.

Cum a cunoscut-o Irinel Columbeanu pe Oana Cojocaru

Oana Cojocaru și Irinel Columbeanu au apărut, recent, într-o emisiune TV, unde au povestit cum s-au cunoscut. Omul de afaceri a mărturisit că “a pus ochii pe ea” la o prezentare de modă, unde bruneta a defilat pe podium. După acest episod, el ar fi contactat-o pe Facebook, apoi s-a înfiripat o relație de iubire între cei doi.

E o relație de iubire, bineînțeles! E o poveste simplă, nu e foarte complicată”, a spus Oana Cojocaru. Irinel Columbeanu a mai dezvăluit că nu a fost la Bacău să-i cunoască pe părinții iubitei lui, deși Oana a recunoscut că l-a invitat: “Nu m-am dus niciodată la Bacău! Dumnezeu știe cum de sunt și Oana și Monica tot din Bacău. Eu nu m-am dus niciodată la Bacău!”. (NU RATA: A RENUNȚAT LA IUBITUL POLITICIAN ȘI LA JOB CA SĂ FIE CU IRI!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...