Șoferul unui Logan MCV, cursă haotică pe o autostradă din Germania. A mers cu 180 km/h și a făcut accident, fiind urmărit de 20 de mașini de poliție

Publicat: 12/06/2019 | 15:15

Șoferul unui Logan MCV a semănat teroare pe o autostradă din Germania, după ce a pornit într-o cursă haotică. Mai mult, el a rulat cu 180 km/h în speranța că va scăpa de cele 20 de mașini de poliție, care erau pe urmele sale. La un moment dat, din cauza vitezei, bărbatul a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat de mai multe ori pe șofea, rămânând pe plafon. Doar o minune a făcut ca nimeni să nu își piardă viața în urma acestui accident rutier. Pagubele totale ale aventurii şoferului se ridică la 11.500 de euro, conform presei de peste hotare.

Un bărbat de 34 de ani a provocat un adevărat coșmar pentru zeci de oameni care se aflau în această dimineață pe A5 din Germania. Aflat la volanul unui Logan MCV, el mergea haotic și mai mulți participanți la trafic au sunat la poliție ca să prevină o tragedie. În timp ce se afla între Kronau şi Bruchsal, el a tras stânga de volan spre o maşină care-l depăşea, fiind foarte aproape să o trimită într-un parapet, scriu jurnaliștii de la heidelberg24.de.

Aceste scene nu l-au oprit pe individ din cursa lui și, ulterior, el a lovit alt autoturism, însă a plecat mai departe ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Presa de peste hotare a relatat că el a intrat apoi pe A8 şi a început urmărirea cu poliţia, nu mai puţin de 20 de maşini plecând după el.

În încercarea de a scăpa de oamenii legii, bărbatul a schimbat de mai multe ori direcţia, a ieşit şi a intrat cu viteză pe A8, după care a mers pe A6, în direcţia Mannheim. Acela a fost momentul în care, în timp ce rula cu 180 de km la oră, şoferul a intrat într-un şir de semnalizări luminoase de pe un parapet, pe care le-a distrus, după care s-a răsturnat de mai multe ori cu Loganul MCV, pentru ca acesta să se oprească pe plafon. Individul a ieşit cu răni superficiale din maşină şi a fost arestat, fiind dus la spital. Acolo medicii au recomandat internarea lui într-o secţie de psihiatrie.

În urma cercetărilor făcute de polițiștii germani, ei au aflat că șoferul Loganului MCV este din Hamburg, nu are permis de conducere și mașina nu este a lui. Până la momentul redactării acestui articol, agenții nu au reușit să-l identifice pe proprietarul autoturismului.

Citește și...