Șoferul unui SUV de aproape 10.000 € s-a zgârcit și a vrut să îl spele într-un râu. Ce a urmat când a încercat să-l scoată din apă

Publicat: 17/11/2019 | 12:24

Imaginile zilei vin din Câmpulung Muscel, unde șoferul unui Volkswagen Touareg s-a zgârcit și a vrut să îl spele într-un râu și nu la o spălătorie, unde ar fi nevoit să ofere și un bacșiș frumos angajatului care s-ar ocupa de bolidul lui… sau într-o spălătorie auto self-service. Când a încercat să își scoată mașina care are o valoare de aproape 10.000 €, bărbatul nu a reușit. El a fost nevoit să ceară ajutorul autorităților și a sunat la 112. Lumea s-a strâns în jurul său mai ceva ca la circ.

Șoferul unui SUV de aproape 10.000 € s-a zgârcit și a vrut să îl spele într-un râu

Un bărbat care a plătit aproape 10.000 de euro pentru mașina dorită a crezut că va ieși mai ieftin dacă va merge să o spele în apele râului Târgului, care străbate municipiul Câmpulung Muscel. Șoferul autoturismului Volkswagen Touareg a fost însoțit de un prieten în această aventură, care a continuat cu un apel la 112, după ce au văzut că nu pot ieși cu bolidul din apă.

Pentru extragerea maşinii s-a apelai iniţial la o platformă specială. Procedura a eşuat, iar SUV-ul a fost scos în cele din urmă cu un utilaj al pompierilor argeşeni.

“Au intrat în apă să spele maşina din câte am înţeles şi n-au mai putut să o scoată. S-a oprit uzinarea apei pentru că debitul era mare şi s-a încercat, în primă fază, extragerea autoturismului din apă cu ajutorul unui troliu electric de pe o platformă. S-a rupt cablul, iar ulterior maşina a fost extrasă din apă cu autospeciala ISU”, a precizat sublocotenentul Ionuţ Tunaru, purtătorul de cuvânt al ISU Argeş pentru jurnaliștii de la “Adevărul”. Intervenţia a durat aproape două ore.

Citește și...