Sora fotografului acuzat de crimă face dezvăluiri șocante: ”Vă scapă niște detalii…”

Publicat: 03/05/2018 | 10:24
Sora fotografului acuzat de crimă face dezvăluiri șocante: ”Vă scapă niște detalii…”

Sora presupusului criminal Ionel Bogdan, cel acuzat că a înjunghiat mortal o tânără de 18 de ani, și-a făcut curaj și a transmis un mesaj prin care îi ia apărarea fratelui ei susținând că ”ceva nu se leagă” și că acesta ar trebui să fie considerat doar suspect, nu criminal. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar)

Au apărut informații noi despre crima odioasă din Botoșani. Bianca Ionel, sora fotografului Bogdan Ionel, acuzat că a ucis-o pe Petronela Mihalachi, a transmis un mesaj șocant despre acest caz.

„Da, mama este părinte. E mamă la doi copii, mama care ne-a crescut. Dumnezeu știe cum. Le știți voi pe toate, cei care ne-ați fost alături? Știți voi că el este făptașul? (…) Ați fost cu el acolo să trăiți momentele ce le-a văzut? Pe ce lume trăim? Dintr-un boboc, ați înflorit o grădină. Să fii suspect e una, să fii criminal e alta. SUSPECT, asta se numește! Vă scapă niște detalii. Se cercetează cazul. Că-și asumă răspunderea pentru faptă în favoarea altuia, asta nu se numește crimă. Se numește lașitate, iar noi suntem distruși, terminați și vai de noi. Într-un final se va afla adevărul. Vom aduna cât mai multe probe la dosar și dacă se va dovedi că e făptașul își va ispăși pedeapsa. Și indiferent că a ucis sau nu, curge același sânge în venele noastre și ne este imposibil să nu-l apărăm. El deja e fără apărare, iar mintea lui e încolțită și foarte bine antrenată să spună că el a făcut-o”, a fost mesajul transmis de sora fotografului, conform dcnews.ro. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar)

Citește și PETRONELA, TÂNĂRA DIN BOTOȘANI UCISĂ CU 30 DE LOVITURI DE CUȚIT, ÎNMORMÂNTATĂ ÎN ROCHIE DE MIREASĂ! IMAGINI SFÂȘIETOARE 

 

 

 

Citește și...