Sora Elenei Gheorghe a dezvăluit secretul!

Publicat: 26/04/2019 | 15:30
Sora Elenei Gheorghe a dezvăluit secretul!

Ana Pârvulescu, sora Elenei Gheorghe, a mărturisit că nu are nevoie de bonă, deși este mama a doi copii. Iar aici intervine chiar sora ei artistă.

Ana a povestit, la Antena Stars, că are o relație excelentă cu Elena, iar cele două se ajută reciproc, atunci când e vorba de copiii lor. Ăsta este și motivul pentru care nu a apelat, până acum, la o bonă.

„Am avut-o ca bonă şi pe Elena. Noi cum avem apartamentele una lângă cealaltă, s-a întâmplat de foarte multe ori ca în prima parte a zilei să nu aibă treabă şi i-am dat un telefon să o întreb dacă poate să stea ea cu micuţa. A rămas Elena şi cu cea micuţă, şi cu Lucas şi cu cei doi ai ei. E greu, nu e uşor. Mă înţelege şi mă ajută foarte tare. Acum, de când e Paul acasă, rămâne şi el şi se descurcă extraordinar de bine. Mai vine şi mama din când în când. O să am nevoie la un moment dat, dar Ania este atât de cuminte… doarme de la 10 seara până la 10 dimineaţa”, a dezvăluit Ana Pîrvulescu.

Elena Gheorghe și-a cunoscut soțul acum 14 ani

Elena Gheorghe și soțul ei, Cornel, sunt împreună de 14 ani și petrec foarte mult timp împreună, atât acasă, cât și la concerte, iar cuvântul „plictiseală” nu are loc în viața lor. Vedeta a vorbit despre relația lor și a spus adevărul nefardat despre soțul ei.

„Poate că sună a fairytale, dar eu cred în suflete-pereche, cred că în viață (mai devreme sau mai târziu) poți întâlni acea persoană cu care să rezonezi întru totul. Iar eu am fost norocoasă, căci l-am găsit fără să răstorn lumea. (zâmbește) Ne-am cunoscut când eu aveam 15 ani, iar el, 18, eram colegi în trupa Mandinga. La început, părea că suntem mult prea diferiți, însă ne-a legat o prietenie sinceră, care cred că este o bază extraordinară și acum în relația noastră. Am crescut și am evoluat împreună, am clădit pas cu pas și am trecut prin multe experiențe care ne-au maturizat, ne-au apropiat și ne-au făcut ceea ce suntem astăzi. În 14 ani cred că am fost despărțiți maximum 15 zile, căci n-am avut unde să dorm atunci când a fost Cornel internat, în rest am fost mereu împreună și acasă, și pe scenă, și când am născut, mereu pentru că ne simțim bine împreună.

Eu cred că ritmul îl dictează inima și nouă asta ne dictează, dar cred la fel de bine că alți oameni, care se iubesc la fel de mult, funcționează diferit. Tocmai de aceea, nu cred în rețete și alte lucruri de genul ăsta – suntem diferiți și trebuie să tratăm relația ca atare. Desigur că există și discuții în contradictoriu și câteodată sunt destule, dar, dacă n-ar fi, unde ar mai fi frumusețea unei relații, a unei dulci împăcări, unde s-ar stinge toți nervii? De cele mai multe ori, sunt legate de lucruri profesionale, de pildă, de o repetiție care nu a ieșit sau de felul în care sună o piesă, sau de un eveniment, sau cele de familie legate de copii, în general, când ne contrazicem asupra unor reguli pe care vrem să le inițiem în așa fel încât cei mici să aibă un program…

Mama are o vorbă sfântă: „Când e nervos lasă-l să se liniștească, nu-i zice nimic, când e nervoasă las-o să zică!” Eu cred că mama are mare dreptate, cel mai important, când vrei să-i spui o nemulțumire, este să găsești momentul și tonul potrivit…„, a declarat Elena Gheorghe pentru Viva.ro.

 

Citește și...